filimize usta bir bakıcı arıyoruz | Define işaretleri ve anlamları

filimize usta bir bakıcı arıyoruz

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
saygıdeger arkadaşlarım. alışılagelmişin dışında bir işaret ve farklı bir alan. ve bu alanda bir fil. ama enteresan bir fil. neden derseniz bildiğin fil kadar ince detaylı bir işçilikle yapılmış. çevresinde de kayda değer emareler görülmüş. sadece filden ibaret bir alan değil yani. bu alan yüksekçe bir yerde bir dağın eteğine yakın bir alan. cevrede de bu şekilde yüksek tepeler ve dağlar bolca var. eski medeniyetlerin birçoğunun yaşadığı eşkiyanın da belgelerinde bahsi geçen bir alandır. yeri marmara dır.

cevre ormanlık halde. asırlardır orman olan bir alan. bu filin bize anlatmak istediği nedir burdan ekmek yenirmi? fikri olan ustalarım incelerse sevinirim. yön ve alan bilgisi hakkında detaylar ekleyeceğim ustalar. şimdilik resimler ile bakarak nereye varabiliriz neyle karşılaşabiliriz bunu konuşalım istedim. bu seferki konuda bol resimimiz var bu sebeple bunu açmayı uygun buldum. konuyu okuyan tüm forum arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum. hepinize saygılar hürmetler.

bu işaret filin ön sol tarafına resmedilmiştir. büyüklüğü 12 cm ye 6 cm kadardır.

filin biraz daha altında kalan alandan resimler

Son düzenleme:

TILSIMX1

Kullanıcı
Cevap: filimize usta bir bakıcı arıyoruz

Guzel yer.kaplumbaga da guzel.

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

yeriniz çok güzel aradıklarınız taşların içinde desem belki inamıyacaksınız filinizin burnunu kesmişler

bu filin arkası diyelim yanındaki ağaç bir anıt ağaç desem kabul görürmü yakınındaki diğer ağaçlar ince gövdeli o ağaçtan dökülen tohumlarla çıkmışlar orada sanki..

burnu kesik bir fil kulakları normal bir file göre küçük gibi duruyor

buda bir yılan ve ağız kısmında bir giriş var sanırım.

burada daha belirgin

burada da belli sanırım ilk resim ve bu yer bana göre önemli ama burada daha bir çok güzel yerler var sanırım....

Safkan

Kullanıcı

Oscarlık film filin mezarı solunda malı g...... digerleride bulundukları kayalarda cogu kaya mezarı ustam cepcilik isine gir hayrını gorursun.

ASİAVCI

Kullanıcı

umarım işine yarar:rolleyes:

İRON

Kullanıcı

bu taş parçası sonradan getirilip yapıştırıldı desem....?

unalevren14

Kullanıcı

selam güzel fotalar fil degil bi hayvanın kuyruk kısmı bence ejderha var galiba veyatimsak tosbaga bi çok hayvan figürü benim dicen bitek çıtayla tarzanı bulman ozaman sonuca ulaşırsın :p:p:p bu güne kadar bence soygun olmuştur orda kalanlar illaki vardır kayalarda boşluk ara şansın bol olsun

A21MEDLi

Admin

HARBİCİ usta evet filin eşkiya işi diye düşünüyorum.
oralarda filli mağara diye anılan bir mağara varmı?filin hortumu sola doğru kıvrıktır resimde görünen oymalar filin ayak izidir.bu ayak izi hortumun kıvrımınınn istikametindemidir? ve ayak izi nin açıları biribirinemi bakıyor,filin gidişi hangi istikamettedir,yanii aşağıyamı yoksa zirveyemi çıkıyor.
diğer ayak izinin itikametlerinde aranacak 2 ayak izi daha var..
resime göre işiniz filin hortumuna benzer sırtın bitiminde sırtın sağında solunda iki nişane olacak bu son kordinattır.

veysel

Kullanıcı

kum saati sağ tarafı gün batımını gösteriyor.

Üst Alt