saygıdeger arkadaşlarım. alışılagelmişin dışında bir işaret ve farklı bir alan. ve bu alanda bir fil. ama enteresan bir fil. neden derseniz bildiğin fil kadar ince detaylı bir işçilikle yapılmış. çevresinde de kayda değer emareler görülmüş. sadece filden ibaret bir alan değil yani. bu alan yüksekçe bir yerde bir dağın eteğine yakın bir alan. cevrede de bu şekilde yüksek tepeler ve dağlar bolca var. eski medeniyetlerin birçoğunun yaşadığı eşkiyanın da belgelerinde bahsi geçen bir alandır. yeri marmara dır.
cevre ormanlık halde. asırlardır orman olan bir alan. bu filin bize anlatmak istediği nedir burdan ekmek yenirmi? fikri olan ustalarım incelerse sevinirim. yön ve alan bilgisi hakkında detaylar ekleyeceğim ustalar. şimdilik resimler ile bakarak nereye varabiliriz neyle karşılaşabiliriz bunu konuşalım istedim. bu seferki konuda bol resimimiz var bu sebeple bunu açmayı uygun buldum. konuyu okuyan tüm forum arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum. hepinize saygılar hürmetler.
bu işaret filin ön sol tarafına resmedilmiştir. büyüklüğü 12 cm ye 6 cm kadardır.
filin biraz daha altında kalan alandan resimler
cevre ormanlık halde. asırlardır orman olan bir alan. bu filin bize anlatmak istediği nedir burdan ekmek yenirmi? fikri olan ustalarım incelerse sevinirim. yön ve alan bilgisi hakkında detaylar ekleyeceğim ustalar. şimdilik resimler ile bakarak nereye varabiliriz neyle karşılaşabiliriz bunu konuşalım istedim. bu seferki konuda bol resimimiz var bu sebeple bunu açmayı uygun buldum. konuyu okuyan tüm forum arkadaşlarımın fikirlerini bekliyorum. hepinize saygılar hürmetler.
bu işaret filin ön sol tarafına resmedilmiştir. büyüklüğü 12 cm ye 6 cm kadardır.
filin biraz daha altında kalan alandan resimler
Son düzenleme: