Hayvan İşaretleri

A21MEDLi

Admin
ustam,bu resimlere detaylı baktımda,belki bir iki şey yazarım diye,Fakat en ufak bir ipucuna rastlamadım,ip ucu bulabilseydim ordan devam ederdimde Göremedim...
o çıkıntı kaya kurt başı desek kulaklar yok.yılan başı desek öndeki çıkıntı ne iş..
bi diğeri 3 Tavuk ayaklı şey...ne tür hayvan olduğu belli değil,nereye gideceği belli değil,neyi anlatmak istediğini çözemedim..
bu kadar resim attığınıza göre çözümü sizdedir. çözümünü inanın,bende merak ediyorum..

Kervan07

Vip Üye
ustam,bu resimlere detaylı baktımda,belki bir iki şey yazarım diye,Fakat en ufak bir ipucuna rastlamadım,ip ucu bulabilseydim ordan devam ederdimde Göremedim...
o çıkıntı kaya kurt başı desek kulaklar yok.yılan başı desek öndeki çıkıntı ne iş..
bi diğeri 3 Tavuk ayaklı şey...ne tür hayvan olduğu belli değil,nereye gideceği belli değil,neyi anlatmak istediğini çözemedim..
bu kadar resim attığınıza göre çözümü sizdedir. çözümünü inanın,bende merak ediyorum..
benim ömrümü yedi bu işaretler,birazda senin yesin ustam😂😂

Dedektif

Vip Üye
evet doğru tespitler. ilerleyen zamanda işaretlerin anlamlarınıda paylaşacağım inşallah. teşekkürler yorum için.
Ustam kendime örnek ararken fotoğrafların denk geldi..
Anlamlarını da paylaşmamışsın 😀 konuyu hortlatayım dedim.

Sondan 2.görüntüdeki kafanın kardeşi bende var.Bendeki 3 mt de su gözünde çıktı.sendekinin çene altında taş var.bendekinde de vardı,fotoğraf çıkartılmış hali.

Mümkünse Anlamını paylaşabilir misin

Ekli dosyalar

• 1000177602.jpg
    1000177602.jpg
    566.6 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:

Dedektif

Vip Üye

Sondan 2.görüntüdeki kafanın kardeşi bende var.Bendeki 3 mt de su gözünde çıktı.sendekinin çene altında taş var.bendekinde de vardı,fotoğraf çıkartılmış hali.

Sandığın üstüne bekçi yapıp,baktığı yöne hediye koyup,arkasına giriş mi yapmışlar acaba ?

Kader25

Nasip olursa olur..!
Admin
Sandığın üstüne bekçi yapıp,baktığı yöne hediye koyup,arkasına giriş mi yapmışlar acaba ?
Olabilir
Olmayabilir de.

@Kervan07 üstadımız siteye geldiğinde sana yardımcı olacağını umuyorum. İçimizde benim bildiğim kadarıyla bu konuda bizzat tecrübeli.

Kervan07

Vip Üye

bu yılanın olduğu yer ikinci ve tılsımlı girişe giden yoldur. bir diğer yol ise bu işaretin arka tarafındadır ve orası su tuzağı ile korunur. tuzak ve tılsımlar çözülmeden asla sonuca gidilemez. antik yunan işaretidir ve devlet gömüsüdür

Üst Alt