eyvallah sağolasın bozkurt ustam. mesleğimiz define olunca mekanlarda dağlar oluyor hamd olsunAbim eline ayağına sağlık. Belliki memlekette ayak değmemiş yer kalmamış![]()
eyvallah sağolasın bozkurt ustam. mesleğimiz define olunca mekanlarda dağlar oluyor hamd olsunAbim eline ayağına sağlık. Belliki memlekette ayak değmemiş yer kalmamış![]()
resimlerin açıklamasını en kısa zamanda yapacağım inşallahDeğerli ustam
Resimlerin açıklamasını
Merak ile bekliyorum
benim ömrümü yedi bu işaretler,birazda senin yesin ustamustam,bu resimlere detaylı baktımda,belki bir iki şey yazarım diye,Fakat en ufak bir ipucuna rastlamadım,ip ucu bulabilseydim ordan devam ederdimde Göremedim...
o çıkıntı kaya kurt başı desek kulaklar yok.yılan başı desek öndeki çıkıntı ne iş..
bi diğeri 3 Tavuk ayaklı şey...ne tür hayvan olduğu belli değil,nereye gideceği belli değil,neyi anlatmak istediğini çözemedim..
bu kadar resim attığınıza göre çözümü sizdedir. çözümünü inanın,bende merak ediyorum..
ooo mevzu uzun solukluymuş desene..benim ömrümü yedi bu işaretler,birazda senin yesin ustam![]()
Ustam kendime örnek ararken fotoğrafların denk geldi..evet doğru tespitler. ilerleyen zamanda işaretlerin anlamlarınıda paylaşacağım inşallah. teşekkürler yorum için.
Sandığın üstüne bekçi yapıp,baktığı yöne hediye koyup,arkasına giriş mi yapmışlar acaba ?Ustam kendime örnek ararken fotoğrafların denk geldi..
Anlamlarını da paylaşmamışsınkonuyu hortlatayım dedim.
Sondan 2.görüntüdeki kafanın kardeşi bende var.Bendeki 3 mt de su gözünde çıktı.sendekinin çene altında taş var.bendekinde de vardı,fotoğraf çıkartılmış hali.
Mümkünse Anlamını paylaşabilir misin
OlabilirSandığın üstüne bekçi yapıp,baktığı yöne hediye koyup,arkasına giriş mi yapmışlar acaba ?
bu yılanın olduğu yer ikinci ve tılsımlı girişe giden yoldur. bir diğer yol ise bu işaretin arka tarafındadır ve orası su tuzağı ile korunur. tuzak ve tılsımlar çözülmeden asla sonuca gidilemez. antik yunan işaretidir ve devlet gömüsüdürUstam kendime örnek ararken fotoğrafların denk geldi..
Anlamlarını da paylaşmamışsınkonuyu hortlatayım dedim.
Sondan 2.görüntüdeki kafanın kardeşi bende var.Bendeki 3 mt de su gözünde çıktı.sendekinin çene altında taş var.bendekinde de vardı,fotoğraf çıkartılmış hali.
Mümkünse Anlamını paylaşabilir misin