Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a hayırlı kandilleriniz olsun resimleri pek detaylı çekemedim zamanım yokdu kayda değer bişey çıkarsa resimlerden daha detaylı çekerim işllah siz değerli üstadlarımın yardımlarınızı bekliyorum. saygılar
hosgeldin jumong kardes cok guzel bir kapali kaya mezari uzgetirmisin pin ustune bak bakalim cubuklar bosluk veriyor mu .bitkinci resminin tam kanalarin altina doru bir bak bakalim oradada bir mezarin olabilir bunlar benim dusuncelerim bak austalarimiz ta dodusunu suyleyecekler baska resimler yokmu ,,CEVRE RESIMLERI ,,varsa onlari da ekle ta doru sonuca gidersin .
S.a hayırlı kandilleriniz olsun resimleri pek detaylı çekemedim zamanım yokdu kayda değer bişey çıkarsa resimlerden daha detaylı çekerim işllah siz değerli üstadlarımın yardımlarınızı bekliyorum. saygılar
resimleri detaylı çekemediğin gibi konunu da detaylı açamamışsın arkadaşım protesto koy resmi iki satır yazı ekle hadi bakalım yorum verin arkadaşlar . çok yeni üyemiz değilsiniz daha önce başarılı şekilde açılmış konuları örnek almanızı beklerdim.
geleyim konuna olan yorumuma. bende horasana benzetememekle beraber; bunu sen boşluk testi yaparak en güzel şekilde anlardın zaten.
ama sürdüğün iz doğru,, aşağıya eklediğim resmindeki ayrıntı kapalı yeri bul der. bunun içinde detaylı resim vermen lazım yada kendin gidip alanda güzel bir boşluk testi uygulaman lazım.
ustalar daha doğrusunu bilir ama bence içerden kapatılmış mir mezar odası... kapak veya sürgü taşı gibi geldi bana, horasana pek benzemiyor.... saygılar...
Degerli yorum yapan ve yapacak olan arkadaşlara teşekkürler harbici ustam k.b yasın sende biraz tecrübesizlik var konu açma unsurunda oda zamanla sizlerin sayesinde çözerim insallah daha detaylı çevre resimlerinide en kısa zamanda atarım.