horasan olabilirbi acaba

jumong

Kullanıcı

S.a hayırlı kandilleriniz olsun resimleri pek detaylı çekemedim zamanım yokdu kayda değer bişey çıkarsa resimlerden daha detaylı çekerim işllah siz değerli üstadlarımın yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

ersan

Vip Üye
Cevap: horasan olabilirbi acaba

hosgeldin jumong kardes cok guzel bir kapali kaya mezari uzgetirmisin pin ustune bak bakalim cubuklar bosluk veriyor mu .bitkinci resminin tam kanalarin altina doru bir bak bakalim oradada bir mezarin olabilir bunlar benim dusuncelerim bak austalarimiz ta dodusunu suyleyecekler baska resimler yokmu ,,CEVRE RESIMLERI ,,varsa onlari da ekle ta doru sonuca gidersin .

Son düzenleme:

cassabalee

Kullanıcı

horasanmı dediğin yer horasan değil.... diğer yerlerin için sadece boşluk tespiti yapabilirsen iyi olur.. saygılar..

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

[I

S.a hayırlı kandilleriniz olsun resimleri pek detaylı çekemedim zamanım yokdu kayda değer bişey çıkarsa resimlerden daha detaylı çekerim işllah siz değerli üstadlarımın yardımlarınızı bekliyorum. saygılar

resimleri detaylı çekemediğin gibi konunu da detaylı açamamışsın arkadaşım protesto koy resmi iki satır yazı ekle hadi bakalım yorum verin arkadaşlar . çok yeni üyemiz değilsiniz daha önce başarılı şekilde açılmış konuları örnek almanızı beklerdim.

geleyim konuna olan yorumuma. bende horasana benzetememekle beraber; bunu sen boşluk testi yaparak en güzel şekilde anlardın zaten.

ama sürdüğün iz doğru,, aşağıya eklediğim resmindeki ayrıntı kapalı yeri bul der. bunun içinde detaylı resim vermen lazım yada kendin gidip alanda güzel bir boşluk testi uygulaman lazım.

_xxx_

Kullanıcı

merhaba...

ustalar daha doğrusunu bilir ama bence içerden kapatılmış mir mezar odası... kapak veya sürgü taşı gibi geldi bana, horasana pek benzemiyor.... saygılar...

jumong

Kullanıcı

Degerli yorum yapan ve yapacak olan arkadaşlara teşekkürler harbici ustam k.b yasın sende biraz tecrübesizlik var konu açma unsurunda oda zamanla sizlerin sayesinde çözerim insallah daha detaylı çevre resimlerinide en kısa zamanda atarım.

Üst Alt