Vefat - İkizceli ustamızın vefatı | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Vefat İkizceli ustamızın vefatı

Mirkut

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1,948
Beğeni
5,404
Puanları
113
İsmail abime çok üzüldüm, tanıdığım en dürüst insanlardan biriydi, dinini seven ALLAH ı c.c yüceltmek için elinden geleni yapan biriydi. Gün içinde inşaALLAH c.c ailesiylede görüşecem telefonda.RABB im c.c cennet ehli eylesin,ailesine sabır versin amin.
 

HASMİR

Kullanıcı
Katılım
25 Ağustos 2023
Mesajlar
177
Beğeni
121
Puanları
43
Sitemizde yazılarını hemen herkesin okuduğu ve sevilen bir dostumuz olan İkizceli ustamızın vefatını Kızı Gülşah kardeşimiz aracılığı ile öğrendim.
İkizceli ustamızın mekanı cennet olsun, rabbim ahirette yardımcısı olsun. Kızının bir isteği var, İkizceli ustamıza ait video resim tarzı ona ait dökümanları olan Gülşah kardeşimize yollasın veya bu konu altında paylaşsın lütfen.
Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun inşallah.🤲🤲🤲
 

TEVFiK

Vip Üye
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
3,908
Beğeni
7,702
Puanları
113
Yaş
65
Konum
FETHİYE,MANİSA,İZMİR.
Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah çok üzüldüm benimde çok muhapbetim oldu ama yüz yüze gelemedik geride kalanlara sabırlar versin gerçi hepimizin gidecek olduğu yer ama İnsan sevdiklerini saygı duyduklarını önden kaybettiği zaman çok üzülüyor.tekrar Allah hepimize sabırlar versin.
 

bornovalı

USTA
Super Moderatör
Katılım
20 Ekim 2014
Mesajlar
396
Beğeni
1,576
Puanları
93
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn

Önceleri siteyi uzaktan takip ederdim. Birgün ikizceli ustamızın; "üye olmayıp da sitemizi misafir olarak takip edenler! Niçin üye olmuyorsunuz? Niçin bilgilerinizi bizlerle paylaşmıyorsunuz? sitem içerikli yazısını okuyunca, belki benimde bir katkım olur düşüncesiyle üye oldum ve kendisinden her daim güleryüz ve nezaket gördüm.
Söylenecek çok söz var ama şu an sözün bittiği yerdeyiz.
ALLAH (c.c) rahmet eylesin.
Ailesine sabırlar versin.
Sevenlerine sağlık, sıhhat, hayırlı ve uzun ömürler versin.(AMİN)
Başta peygamberimiz (s.a.v) efendimiz olmak üzere tüm geçmişlerimiz için EL-FATİHA
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,123
Beğeni
8,769
Puanları
113
Yaş
56
Konum
Trabzon_Kocaeli
Dostlarım Rh İsmail Abi ile yüz yüze görüşmek nasıp oldu, onu anlamak ancak bir araya gelip muhabbet etmekle olurdu, Rabb'im nasip etti muhabbet ettik ekmeğini yedik çayını içtik, siz değerli dostların da vurguladığı gibi iyi insandı. Ne mutlu ona ki ardından herkes iyi olduğunu söylüyor. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaallah. Rabb'im Merhametiyle muamele eyler inşellah.
 

Kervan07

Admin
Katılım
18 Nisan 2013
Mesajlar
1,349
Beğeni
3,164
Puanları
113
Konum
antalya,trabzon,samsun,ısparta
tam 11 yıl öncesiydi, yeni üye olduğum bir başka define platformunda işaret resimleri paylaşıp üstadlardan yardım istiyordum . o zamanlar definenin D sini bilmezdim ve ustalar ile de iletişim sorunu yaşıyordum çünkü sabırsız, asabi ve çaylaktım.
işaretlerimin altına ikizceli usta şöyle bi yorum yaptı'' bu işaretlerin olduğu yerde zemin altı mahzen tarzı bi yapı var. yalnız burası derindir ve işçiliği çok ağırdır, burası sizi aşar'' dedi.. ben bu yoruma alındım tabii.. ''beni tanımıyor,neler başaracağımı bilmiyor,imkanlarımdan haberi yok,ne kadar azimli olduğumdan bi haber nasıl bana böyle bi yorum yapabilir diye kendi kendime söylendim durdum. onun yorumunun altına bende bu tarz bi serzenişte bulundum ve ardından banlandım:D sonra başka bir ip den tekrar üye oldum bi zaman sonra yine banlandım, ve tekrar üye oldum yine banlandım. ya dedim bende bi sorun var herhalde:D kendime bi çeki düzen verdikten sonra uslanmış akıllanmış egosundan ve öfkesinden arınmış bi şekilde bu mekana 9 yıl önce yeni üye oldum. çok kısa bi zaman sonra ikizceli üstadımda bu mekana aynı nikle üye oldu. onu burda görünce ne yalan söylim biraz gerildim. neyseki benim kim olduğumu bilmiyor çünkü bu mekana yeni bir nikle üye olmuştum. o yüzden içim biraz rahattı:)....kısa bi zaman sonra ikizceli ustamın '' o yer sizi aşar'' dediği yere inat edip kazı başlattım. bir gün, iki gün, bir hafta ,2 ay,4 ay, 6 ay derken sonunda ben pes ettim ve kazı yerini kapattım:) o zaman ikizceli ustamı çok daha iyi anladım fakat onu anlamak bana pahalıya mal olmuştu. ondan sonra ustalara ve bu define işlerine bakış açım değişti. onları daha iyi dinleyip daha dikkatli hareket ettim. yıllar sonra ikizceli ustamla ilk defa telefon görüşmesi gerçekleştirdim.konuşma bittiğinde gözlerim yaşardı, kalbim burkuldu. içimde tarifsiz bir pişmanlık vardı çünkü sesindeki heyecanı, samimiyeti, tatlı dili beni çok etkilemişti. pişmanlığım ise ona olan ön yargımın ne kadar yersiz olduğunu fark ettim😢
konularıma yazmış olduğu eşsiz yorumları ile yolumu aydınlattım. onun bilgilerinden çok istifade ettim. ölüm haberini alınca bir pişmanlık daha yaşadım çünkü onunla helalleşemedim😢
ALLAH cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ona vefa borcumu ödeyemeden ve minnettarlığımı gösteremeden ayrıldı aramızdan😢
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,123
Beğeni
8,769
Puanları
113
Yaş
56
Konum
Trabzon_Kocaeli
İsmail abime çok üzüldüm, tanıdığım en dürüst insanlardan biriydi, dinini seven ALLAH ı c.c yüceltmek için elinden geleni yapan biriydi. Gün içinde inşaALLAH c.c ailesiylede görüşecem telefonda.RABB im c.c cennet ehli eylesin,ailesine sabır versin amin.
Eh be mübarek biz o kadar konu açtık, yazdık İKİZCELİ ustaya ulaşan varmı telefon numarasını bilen var mı diye insan söylemez mı, binerim trene giderdim Ankara bir adımlık yoldu. Usta iki yıl hasta yatmış bizler nasıl vefasız çıktık kendi kendimi yiyorum haberi aldım alalı, üstüne senin bu yazını okuyunca, Ne diyeyim şimdi iş işten geçti.
 
Üst