Ilginc Bir Olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fizikci

Kullanıcı
Merhabalar.
Direk konuya girecegim bizim bir definemiz var defineyi cikarttik fakat ertesi gun define tekrar eski yerine girdi ve o bolge hic ellenmemis gibiydi. Arastirmalarimiza gore define uzerinde papaz buyusu oldugunu dusunuyoruz. Iletisime gectigimiz papazlar bizleri oyaladilar ve vazgectiler. Define 3 bolumden olusuyor birisi evin odasinda diger ikisi evin bahcesinde. Bu defineyi cikartacak birini ariyoruz defineyi cikartana yuzde 40 pay verilecek yuzde 60 mal sahibinin olacak. Tanidiginiz bildiginiz ya da siz bu isi yapabilir misiniz. Yardimci olursaniz cok mutesekkir oluruz. Mesajlarinizi bekliyor olacagim iyi gunler

esrarengiz2828

Kullanıcı
ilk defa duyuyorum doğrusu siz çıkardınız ve bidaha eski yerine gitti bu tip bi olayda siz oraya kazma bile vuracağınızı düşünemiyorum bırakın çıkarmayı ve bu işinde okadar safsafatası çıktıki okadar dua herşeyden önce gelir dua edin papazlada uğraşmayın

ÖMER HATTAP

Kullanıcı
Bir kitapta okumuştum örnek çok hoşuma gitmişti
belki avcı olmadığım için ilk defa duymuştum
avcı bir tane çağırıcı kuşu bağlıyor,kendisi de sazların arasına saklanıyor
çağırıcı kuş başlıyor ötüp çağırmaya,bu arada onun sesini duyan hemcinsleri onun sesine kulak verip
çağrıcı kuşun öttüğü alana toplanıyor,bu arada pusuya yatmış olan avcı,basıyor tetiğe,kaçtane avladıysa artık:)
konuyu okuyunca aklıma geldi,niye geldiyse,halbuki bu hikayeyi okuyalı da yllar oldu,hayırdır inşallah
belki konu başlığından olabilir,benim için ilginç bir örnekti.

Son düzenleme:

Mirkut

Vip Üye
Bir kitapta okumuştum örnek çok hoşuma gitmişti
belki avcı olmadığım için ilk defa duymuştum
avcı bir tane çağırıcı kuşu bağlıyor,kendisi de sazların arasına saklanıyor
çağırıcı kuş başlıyor ötüp çağırmaya,bu arada onun sesini duyan hemcinsleri onun sesine kulak verip
çağrıcı kuşun öttüğü alana toplanıyor,bu arada pusuya yatmış olan avcı,basıyor tetiğe,kaçtane avladıysa artık:)
konuyu okuyunca aklıma geldi,niye geldiyse,halbuki bu hikayeyi okuyalı da yllar oldu,hayırdır inşallah.
Ferasetli bir kardesimizsin. (beğendim)(maşallah)

Fizikci

Kullanıcı
Arkadaslar ben de pek anlam veremiyorum gidip gormedim adam bu sekilde anlatıyor defineyi cikariyorlar tekrar geri gidiyor olayi bana anlatali yaklasik alti ay oldu alti aydir 3 papazla gorustuk herbirisi 10 gun musade istedi ve 10 gün sonunda hepsi caydi. Adam benim arkadasim ve bul adami sana da pay verecez dedi. Bende o bakimdan ugrasiyorum ve gercekten yardimci olabilirseniz sevinirim. Oraya gidis gelis masraflariniz karsilanacak

Fizikci

Kullanıcı
Hocam peki bu konuyu nasil cozebiliriz. Tilsim veya buyu varsa bu define de kim nasil cozer

Fizikci

Kullanıcı
Hocam gercekten faydasi olacak mi cikarabilir miyiz

ersan

Vip Üye
ustam yazdiklarini okudum ordaki arkadasin bu yeri kazmaya baslayinca izin istemis mi papazlardan ve kazilacak yere 2--3 mt uzana sekerli su dukmeli 7 defa ayetsel kursusunu okumali bitkinci duvayi okudumu icine yutmali duvayi ve kazilacak yere suyah sapli bir bicak sokmali yere tek sade sapin siyah yeeri gurunmeli ve kazmaya baslanmali kazida terledi basini bir bez yasa sunderlen boynunu hic kaldirmadan kesintisiz silmeli eve toplanirken bunlar cok unemli terini silmesen arkandan gelirler ve evine yerlesirler .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt