ilginç bir yer oyma ve kare oyma

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

uzaktan fotosu

işaretlerin ve kayalığın çevre fotosu

yan taraftaki kayalıklar

ASİAVCI

Kullanıcı
Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma

BENİM GÖREBİLDİKLERİM BUNLAR GÜZEL PAYLAŞIM:rolleyes: TŞKLR

A21MEDLi

Admin

usta yerin güzel vaktim dar ancak bu resime yazabildim,diğerlerini geniş vaktimde bakarım..

A21MEDLi

Admin

İRON

Kullanıcı

s.a kukır usta.işaretlediğim yerde mezarın olduğu kanaatindeyim.x ile işaretlediğimin az biraz daha ilerisini açmanızda fayda görüyorum.selmaetle kalınız.kolay qele

A21MEDLi

Admin

fakir--Baba parmak deliğini görüp işaretlemiş,fakat deliğin yönünü tutturamamış galiba..

TATLARLI

Kullanıcı

Abi merhabalar. Yer senin mi . Net sonuçlar var.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

Arkadaşlar burayı bu foto ile anlatmaya çalışacağım. giriş dedğim yerden içeri girdim sol karşı duvarda ağzı açık bir makas ağız kısmı girişin sağ tarafına bakıyormuş tabi bu arada anltcağım tüm işaretleri kırmışlar malesef göremedim. herneyse açık ağzı içeri girdiğiniz zaman sağdaki duvara bakıyor orda da gene bir makas ağzı kapalı ve direk karşıya bakmaktamış. toprağı biraz kurcalayınca kapak taşını buluyorlar ve alda doğru devam ediyorlar kuyu şeklinde bir giriş kuyunun hemen ağzında iki yılan şağıya doğru bakmakta kuyuyu yaklaşık 2 mt boşaltıyorlar ve tünele iniyorlar. tünel 2 mt sonra sağa kıvrılıyor ilk kıvrımda bir mihrap mihrabın üstünde çapa ve lale çıkıyor mihrabın tam karşısından 2 mt kadar daha tünel devam ediyor ve bir odaya çıkıyorlar.oda ya girince odanın sağında bir mihrap ve önünde 3 basamak gene mihrabın önünden tünel 13mt kadar devam ediyor ve sağa kıvrılarak dışarı çıkıyorlar. bahsettiğim işaretleri malesef göremedim çünkü hep kırmışlar fotolama imkanım olmadı ve oldukçada üzüldüm.

TATLARLI

Kullanıcı

resim ekleyemiyorum. İlk resim direk alta iniyor. Sol tarafının altında oval şeklinde kapaklı yapıştırma. Büyük bi ihtimal insan mezarı değil. Bulunması gerekenler ilk resimde saklı hediyelerin mezardan ayrı konulmuş olma ihtimali çok yüksek..Daha sonra Açık olandan girdiğinizde kiliseye kadar gitmesi lazım o tünelin. Birde ilk odadan sonra tekrar bi kat daha alta inilmesi gerekiyor. Kuyudan inip gittiği odadan sonra duvarlarda toplam kaç tane mumluk var bakılsın. Toplamda 4 tane ise. Orta merkezinden bir kuyu daha açılır. İçerisini iyice kontrol etmek lazım olmadı ikinci oda denenmeli.ek olarak 7. resimde ortası çökmüş gibi duran geniş alan. Orası adaklık. Oranın altından da tünel gider. Büyük bi ihtimal çökmüş toprak yumuşaklığından olsa gerek. Çevre fotoğraflarında bi kaç tane basit mezar gözüküyor.

Üst Alt