Yok ustam arkadaşı ben göndereceğimo gitse gitse dağa daşkebap yemeye sonrada karademlik çay içmeye gidiyordur ordada sizi rahat bırakmaz demedi demeyin![]()
![]()
Yok ustam arkadaşı ben göndereceğimo gitse gitse dağa daşkebap yemeye sonrada karademlik çay içmeye gidiyordur ordada sizi rahat bırakmaz demedi demeyin![]()
![]()
Sen balıkçıyı imha et ben ona endeksliyim o imha olursa bende olurum zaten abe. Bi taşla iki kuş vur amma evvela balıkçıyı vur.Arkadaşlar botanikçi ve balıkçıyı imha etmeye niyetlendim desteklerinizi bekliyorum![]()
Allah razı olsun toptan imha diyorsunYok ustam arkadaşı ben göndereceğimdönüşü olmayan uzun ve karanlık bir yola
![]()
OlurSen balıkçıyı imha et ben ona endeksliyim o imha olursa bende olurum zaten abe. Bi taşla iki kuş vur amma evvela balıkçıyı vur.![]()
Karanlık yolun yolcuları 2 ye çıktıSen balıkçıyı imha et ben ona endeksliyim o imha olursa bende olurum zaten abe. Bi taşla iki kuş vur amma evvela balıkçıyı vur.![]()
Bağımsız bağımlı diyecektin sanırsamBağımsız bağımsız![]()
Abe heyran dur başımızı yakacan az kaldıBağımsız bağımlı diyecektin sanırsam![]()
Olsun yakan balıkçı olsunAbe heyran dur başımızı yakacan az kaldı![]()
Diye diye saçımızı da kendin gibi ağarttınOlsun yakan balıkçı olsun![]()