Necat abi Bak iki lafını ettim sevenlerin ortaya çıktı
ne kadar çok sevenin varmış.
BilmezmiyimNecat abi Bak iki lafını ettim sevenlerin ortaya çıktıne kadar çok sevenin varmış.
Necat abim bitanedir ona laf ettirmem. Haa kendisi biraz fazla balıkçıdır o ayrı mesele.Necat abi Bak iki lafını ettim sevenlerin ortaya çıktıne kadar çok sevenin varmış.
Abi sen bana güven ama bu renksize güvenme. Çaya müsil atıp biz diye kendini uyutan adamdan herşey beklerim. Gerisini sen düşün.Du bakalım Oklit usta, Roni, Renksiz, Fırat birbirlerine övgü yağdırıp duruyor. Arada benizde zikrediyorlarBunlar gene bir oluşum içine giriyor. Mobeseleri çalıştıralım
![]()
Kesene bereket İnş’ALLAH.Bu saatte çay var kahve var kahve içecek filcanıni alsinda gelsin bir zahmet buyurun ağalar beyler
Destek benden ver mehteri itiraz eden olursa bidon çayına hasret kalırKonuş abi ya. Desteğe ihtiyacım var![]()
Yağmurlu havada Su verme ustamDestek benden ver mehteri itiraz eden olursa bidon çayına hasret kalır![]()
Deme öyle deme demee. Bak sonra kardeşlerime ne oldu der üzülürsün. Deme öyleRenksiz kardeşime yanlış yapmayın bak uyarıyorum![]()
![]()