Yok abi ne zulası. Heee helva zulasıNey kim nasılne zulası
![]()
Yok abi ne zulası. Heee helva zulasıNey kim nasılne zulası
![]()
Helva iyidir kış aylarında direnci yükseltirYok abi ne zulası. Heee helva zulası![]()
Sen bu işi biliyorsun abe heyran.Helva iyidir kış aylarında direnci yükseltir![]()
![]()
ve aelykümselam, selamını aldık kendisini de beklerizarkadaşlar root ustamız epeydir yoktu biraz önce uğradı bütün dostlara selamımı ilet dedi bende selamını dostlara iletiyorum duymadım demeyin
Ve aleyküm selam verahmetulahi ve berakatuhu hoş gelmiş epeydir yoktu mekânda her ne kadar daha tanışmadiksa geldi konulara şöyle bir bakti sonra direk msj lamada demekki sana yazmış @GÜLBAHÇELi gurban bende size çay servisi yapım gerçi @ROOT üstat çıkmışarkadaşlar root ustamız epeydir yoktu biraz önce uğradı bütün dostlara selamımı ilet dedi bende selamını dostlara iletiyorum duymadım demeyin
Alandan da verenden de getirenden de ALLAH razı olsun. Aleykûm Selâm İnş’ALLAH.arkadaşlar root ustamız epeydir yoktu biraz önce uğradı bütün dostlara selamımı ilet dedi bende selamını dostlara iletiyorum duymadım demeyin
Aleyküm selam selâm gönderenden selâm iletenden de Allah razı olsun kıymetli abim bir daha ben yokken gelirse bana görünmesin dersinarkadaşlar root ustamız epeydir yoktu biraz önce uğradı bütün dostlara selamımı ilet dedi bende selamını dostlara iletiyorum duymadım demeyin