Ben açık ve şekersiz içerim ama çok içerim. Gülbahçeli abime doldur ilk önce sonrakilere pereyle ver. Zam yok zatenÇay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler
Okkali sevenler termosta neymiş
Hey yaradana kurban olduğum işte bana böyle gelinÇay var çayyyy
Buyurun ağalar beyler veliler
Okkali sevenler termosta neymiş
Yazıktır hur görme adam balıkçıdan pere vererek alıyor
Balıkta var gel @Necat ustam boşa pere verme yanina bide kara demlik tam olsunYazıktır hur görme adam balıkçıdan pere vererek alıyor![]()
Mola mola barış çubuğu tutturecegimHey yaradana kurban olduğum işte bana böyle gelinneymiş termosta çay
![]()
Şimdi ne demek istedin anlayamadim balik ikram ettik sadece burda yanlış olan nedir gece boyu bir termostut gidiyordu bekledim bekledim kimsede kara demlik yok begendim fakat ben burdayım dedim ama ikram eden olmadi ne edim bende dayamadim gari hemi cay hemi balik tam olsun dedim bire Veli abeyAğalar balıkçıya fazlamı yükleniyoruzolsun yuklenin
![]()
Yani diyor ki Necat abiye haksızlık edip biraz fazla üstüne gittik, bence oda azdır biraz daha üstüne gidin dedi. Yalanım varsa çaysız kalayım aha bu deli abem dedi ben demedim ama şahitte olmamŞimdi ne demek istedin anlayamadim balik ikram ettik sadece burda yanlış olan nedir gece boyu bir termostut gidiyordu bekledim bekledim kimsede kara demlik yok begendim fakat ben burdayım dedim ama ikram eden olmadi ne edim bende dayamadim gari hemi cay hemi balik tam olsun dedim bire Veli abey