Abim sen avluyamı çıktın mola için yoksa fırçamı yedin iç işleri bakanındanŞimdi ne demek istedin anlayamadim balik ikram ettik sadece burda yanlış olan nedir gece boyu bir termostut gidiyordu bekledim bekledim kimsede kara demlik yok begendim fakat ben burdayım dedim ama ikram eden olmadi ne edim bende dayamadim gari hemi cay hemi balik tam olsun dedim bire Veli abey
Yok ocakçıbaşı dinlensin kolluk balıkçıda olsunBen kaçar. Selametle kalın. Kolluk ocakcıbaşında![]()
ne yapıyım gurban ikide birde çay ısıtmaktan bıktım çayı demleyip termusa dolduruyorum bitesiye kadar içiyorum birde herşeye zam geldi fıratta hergün çay istiyorrBen bahçeli ustam eli açık bilirdimhayrola termos çayı falan
![]()
İhtiyar delikanlı bombacı şifreleri verirse olurÇay tedariği Fırattademlemiyor bari çay getirsin
![]()
Deli deliden başka kimseye şifre vermez. Delidir ne yapsa yeridir. Sessiz ol ortalık uyanmasın. Bendensinİhtiyar delikanlı bombacı şifreleri verirse olur![]()
He bende onun için şifreler albayda dedim yaDeli deliden başka kimseye şifre vermez. Delidir ne yapsa yeridir. Sessiz ol ortalık uyanmasın. Bendensin![]()
![]()
![]()
Sorun yok az önce beraberdik yukarda