Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

kroscu

Kullanıcı
Cevap: Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

Merhabalar. Öncelikle hoş geldiniz. Duvara oyulmuş şekilde olsaydı hayvan bağlamak için kullanılmış derdim. Sanırım yer kayasında ve yatay bu oymalar. Eğer öyleyse. Bu adaklıktır. Açıklayalım. Adaklık bir hayvan bu 2 oyma arasındaki delikten geçirilen iple bağlanır. Daha sonra kesilir. Kanı bu 2 oymaya dökülür. Böylece adak yerine getirilmiş , ölen kişi öte tarafa borcunu ödemiş olur. Mezarını açıklayacak olursak birşey çıkmaz ben söyleyim. adaklığın oradan pusula tutup doğuya doğru 11 adım kadar ilerleyip. Adaklığına dönerek kapısı batıya bakacak şekilde altından odası çıkar.
aynen doğru tespit yada malzeme işleme yeri işaretle alakası olmıyan yer

KANAS_USTA

Vip Üye

degerlı kardesım buradakı olay ıncıl korıntlıler kısmında detaylı bır sekılde anlatılmakta ısanın olumu ve halk arasındakı bolunmeden bahsetmekte, tanrının gucu ve bılgelıgı tema olarak ıslenmıs uzatmadan, tatlarlı kardesım cok yerınde konusmus verdıgın oyma olculerı ıle pasajdakı mana bırebır ortusmekte baglantı delıgı kareyı tamamlamakta hedef goturen ıse o yuvarlak oyma,
netıcede;
bahsettıgın kucuk oyma tam olarak doguya bakar 7.adımda soylu mezarı mezar degerlı bır dın bılgıne aıttır.

defineavı

Kullanıcı

Düşünceleriniz üstadlarım?
güzel kardeşim arkadaşım bazı şeyler burada yanlış gitmeye başladı böyle bizleri dener gibi resimler atıp hadi ustalarım falan yanlış oluyor
sen bunu cözümlemek istiyorsan hadi geniş fotolarını atta cözelim arazi yapısınıi bunlar kullanım amaçlımı yapılmış sunu amaçlımı yapılmış herne işe yarıyorsa iki kelam edelim bu halıyle sana denilecekler en basitinden kare oyma oda yuvarlak mezar birinden giriş var
yada kuyu kuyudan odaya geciş.....sen ne dersin

Kusura bakmayın maksadım ve düşüncem asla bu değil. Benim bu gibi sitelere ilk girişim ve ilk defa foto gönderiyorum ayrıntılı foto yada cevre fotoları sonradan öğrendiğim birşey ki yorum ve diğer başlım yorumlarından okuyup öğrendim. Eğer sizi aksi bir düşünceye yönlendirmişsen affınıza sığınırım saygımdan selametle bir ıkının icinde net ve cevre fotolarınida gönderecek hakkınızı helal edin.

KANAS_USTA

Vip Üye

Kusura bakmayın maksadım ve düşüncem asla bu değil. Benim bu gibi sitelere ilk girişim ve ilk defa foto gönderiyorum ayrıntılı foto yada cevre fotoları sonradan öğrendiğim birşey ki yorum ve diğer başlım yorumlarından okuyup öğrendim. Eğer sizi aksi bir düşünceye yönlendirmişsen affınıza sığınırım saygımdan selametle bir ıkının icinde net ve cevre fotolarınida gönderecek hakkınızı helal edin.

adam gıbı adamsın vesselam...
ınsanların hatasını bılmesı ve ozur dılemesı cok guzel.
bas tacısın kardes.

KOMAGENE

Kullanıcı

böyle insanlar yaşadıkça sırtımız yere gelmez;)

ASİAVCI

Kullanıcı

sende hakkını helal et biraz ters zamana geldi konun selametle:rolleyes:

defineavı

Kullanıcı

Üstadlarım yine rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin. Bu oyukların dogusunda arastirma yaptık ve 17 adım sonrası 3'e 3 ebatlarında bir boşluk tespit ettik ve makina birşeyler oldugunuda soyledi ama ne kadar derinde ve hangi yönü açacağımızi bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

çevrede açılmış kaya mezar odaları varsa?? onların girişleri size örnek olur.benim gördüklerimin girişleri Doğu ve Batı yönüydü

ASİAVCI

Kullanıcı

medli usta yönleri söylemiş ağırlıklı batı olur makina birşeylerin olduğunu söylüyorsa derinliğide söylesin ne dersin oda olduğundan şüpelendiğiniz yerin resmi olsaydı bende size derinlikte yardımcı olabilirdim...k.gelsin

defineavı

Kullanıcı

medli usta yönleri söylemiş ağırlıklı batı olur makina birşeylerin olduğunu söylüyorsa derinliğide söylesin ne dersin oda olduğundan şüpelendiğiniz yerin resmi olsaydı bende size derinlikte yardımcı olabilirdim...k.gelsin

Makina dedigim bosluk tesbit aletiydi ustadım aksam oldugundan resim cekemedim insallah kismet olursa yakın zamanda durumu siZinle paylasırım. Saygılarımla.

Üst Alt