Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.? | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

KANAS_USTA

Vip Üye
Cevap: Kare Ve Yuvrlak Oymanın Anlamı Nedır Ustadlarım.?

yapılan yorumlar super
ustalarımız super
cıkalım kerevetıne kardesım

defineavı

Kullanıcı

Üstadlarım birşey daha paylaşmak istiyorum resim ve video elimde olmadığımdan konuda açamadım buraya yazım değerlendirirseniz sevinirim. 2 metre yerin altında bir giriş bulduk ve tünel 3 metre uzunluğunda tünel sonrası bir oda 1.80 cm yüksekliği ve 35 ila 40 metrekare büyüklüğünde bir oda 35 adet sütun vardı aynı odadan küçük bir giriş başka bir odaya girdik oda aynısı biraz daha küçük ve 30 adet sütun daha vardı, sütun mesafeleri birbirine en fazla 50 cm di yani bir insan zor bir sekilde sütun araların geçiyordu Bununla beraber her taraf horasandi altı ise toprak ki bu Kaya degildi taslardan yapma bir yer. Ben hiçbirşey anlamadım sizin bilginize sunuyorum teşekkürler.

KANAS_USTA

Vip Üye

kardes kacak kazıya sıte olarak sıddetle karsıyız,
bu sebeble "Yasak Kelime" kırdın eştik bulduk ıfadelerınden kacınalım
olumlu ornek olalım.
saygılar.

defineavı

Kullanıcı

degerlı kardesım buradakı olay ıncıl korıntlıler kısmında detaylı bır sekılde anlatılmakta ısanın olumu ve halk arasındakı bolunmeden bahsetmekte, tanrının gucu ve bılgelıgı tema olarak ıslenmıs uzatmadan, tatlarlı kardesım cok yerınde konusmus verdıgın oyma olculerı ıle pasajdakı mana bırebır ortusmekte baglantı delıgı kareyı tamamlamakta hedef goturen ıse o yuvarlak oyma,
netıcede;
bahsettıgın kucuk oyma tam olarak doguya bakar 7.adımda soylu mezarı mezar degerlı bır dın bılgıne aıttır.

KANAS_USTAM sizce burası ballı bir yermidir işlem yapmamıza deger mı.?

Üst Alt