Bakacağım tekrar oraya da mutlaka nik ustamÇizdiğim yerlere bak Ustam
Nik hocam dediğiniz yerin tam üstünde şu açıdan at kafası var gibi siz ne düşünüyorsunuzÇizdiğim yerlere bak Ustam
Hocalarım merhaba bu taşın üstünde kare şekilde 4 MURÇ izi var ilk parmak çizgisine kadar derin su çarptım öyle buldum bunun anlamı nedir.
slm ustam bence söz konusu taşta bişi yok işaret olarakta bişeye benzemiyor ama kayalık güzel daha geniş açılar olsa bişeyler cıkar die düşünüyorum üstte bi yama var sanki oval içine aldım orayıda bir yoklarsın kolay gelsin yaradan gönlüne göre versinHocalarım merhaba bu taşın üstünde kare şekilde 4 MURÇ izi var ilk parmak çizgisine kadar derin su çarptım öyle buldum bunun anlamı nedir.
slm ustam bence söz konusu taşta bişi yok işaret olarakta bişeye benzemiyor ama kayalık güzel daha geniş açılar olsa bişeyler cıkar die düşünüyorum üstte bi yama var sanki oval içine aldım orayıda bir yoklarsın kolay gelsin yaradan gönlüne göre versin
Sağolasın ustam Allah razı olsun emeğine diline sağlıkslm ustam bence söz konusu taşta bişi yok işaret olarakta bişeye benzemiyor ama kayalık güzel daha geniş açılar olsa bişeyler cıkar die düşünüyorum üstte bi yama var sanki oval içine aldım orayıda bir yoklarsın kolay gelsin yaradan gönlüne göre versin
Hocam okun olduğu yerde taş, çamaşır makinesi büyüklüğünde hemen hemen ana kaya ile birleşik değil.Papaz da üzerinde zaten. Alanı komple görsek iyi olucakmiş
Çizdiğimiz alanı ağaç takoz tarzı birşey ile tiklatma şansınız var mı? Üst kesitleri sağa doğru devam ediyor kapı yada giriş gibi duruyor yada yanılıyorum.
Yakın zamanda gideceğim inşallah tekrar, mutlaka yapacağım hocam, ama daha belirgin bir iki yer var böyle kapı gibi duruyor bariz belli ama hocam çok kalın olduğu için en ufak ses vermiyor, muhtemeln kalın örülmüş veya içeriden başlayıp dışa kadar örmüşler muazzam bir kapatma var orada.Çizdiğimiz alanı ağaç takoz tarzı birşey ile tiklatma şansınız var mı? Üst kesitleri sağa doğru devam ediyor kapı yada giriş gibi duruyor yada yanılıyorum.
Evet dogru dersiniz At kafasina benziyor ama işcilik varmı yokmu burada görünmiyor en iyi cihaz kendinizsınız detaylı bir sekilde inceleyiniz.Nik hocam dediğiniz yerin tam üstünde şu açıdan at kafası var gibi siz ne düşünüyorsunuz