Saygıdeğer ustalarım bu işin içinden çıkamadım biraz işlem gördü yardımcı olursanız sevinirim.
Kontrol etmedim yer bırakmadım üstatİlk fotoda yılan kafası gibi duran kayanın uç kısmındaki sokma taşı kontrol ettiniz mi...
2.fotodaki gözlerin bakış yönünün fotoğrafı varmı ?
Üstat ben sayfaya bir sürü foto attım dört taraflı.Kontrol etmedim yer bırakmadım üstat
Diğer konunun içindede görmedim..Dağınık fotoğraf yüklemek konunuza zarar verir..Tekrar yükleyin.Üstat ben sayfaya bir sürü foto attım dört taraflı.
Tşk ederim üstat bilgilerin için cibikla kontrol ediyorum.Diğer konunun içindede görmedim..Dağınık fotoğraf yüklemek konunuza zarar verir..Tekrar yükleyin.
Ayrıca neyle nasıl kontrol ediyorsunuz bilmiyorum..işaret ettiğim taşın üstü tıpa gibi kayaya sokulmuş gözüküyor.
Çubuk derin konu..ilk önce fiziksel olarak incelemek lazım..İlk olarak gözünün gördüğüyle iş yap.Tşk ederim üstat bilgilerin için cibikla kontrol ediyorum.
Sağol üstat tşk ederim vakit ayırıp bilgilendirdigin için.Çubuk derin konu..ilk önce fiziksel olarak incelemek lazım..İlk olarak gözünün gördüğüyle iş yap.
Peki üstat çubukla kontrol ettiğimde iki gözün altındaki kayada sinyal veriyor sanki Kaya oraya yapiştirilmiş gibi duruyor.Sağol üstat tşk ederim vakit ayırıp bilgilendirdigin için.