Koltukta Üçgen 2 Adet

KANAS_USTA

Vip Üye
Kardesim yonler ve cevrede bahsettiklerim tutuyor mu onu belirt ki yanlış yonlendirmeleyelim

esrarengiz2828

Kullanıcı
ustam 50 m önünde dere koltugun arkasında kayalık seni bahsettiğin önünde düz bitaş yüzeyde yok

esrarengiz2828

Kullanıcı

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
ustam arkadan kepçe yol açarken bir mezar çıkarmış horasan içinde başka varmıdır iki üçgen olduğuna göre boşa gitmek istemiyorum yer bana uzak yoksa resimlicem atcam resimleri yoksa niye buraya taşıyım konuyu güzel ustam
kanas ustamız bile koltuk düşüncesiyle bir şeyler sormuş. bizler görmeden senin beyanına göre yorum yazıyoruz.
üstte yazdığım gibi her halükarda mezar odası olacak. yalnız oturak türü ise üçgenin olması önemini artırmaz. arkada yaslanma yeri kol koyma yerleri varsa ,o zaman satatülü birine aittir ve önem arz eder. koltuk diye adlandırılan ama alalade işçilkli yer ise gitmeni bile tavsiye etmem.
burada mezar odası olduğuna göre çevresinde normal mezarlarda çıkar. ama bana göre garibanlarındır. sağlıcakla.

KANAS_USTA

Vip Üye
ılk defa yanıldım yanıldım da demıyorum sankı yanıltılıyorum gıbı neyse yolun acık olsun
emın oldugum bır ısarettı deveye de sıra gelecektı noktasına vırgulune.

Üst Alt