Koltukta Üçgen 2 Adet | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Koltukta Üçgen 2 Adet

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
deremidir ırmakmıdır catal yapıyor ise güneydoğusuna düşer bu işaret.
düzlük tarafın orta yerinde bir taş olacak belki mantara benzer bir taş hatta bu koltuk o tasında güneyinde kalır...
dere kuzeyde..
bu koltuğun arkası meyilli olup 14 m kadar üst tarafında yayvan sal taş olmalı........ vs
SEVGİLİ KANAS USTAM,
bildiğim bir koltukta ,sizin söylemlerinizin bir kısmı mevcut. dere çatı k. batısında.
arka kısmında sizin söylediğiniz ölçümden biraz daha yakın,
hızarda biçilmiş kadar düzgün sal taşı mevcut. üzerinde parmak ucu kadar bir küçük oyma var.
koltuğun toprakla birleştiği yerde odanın girişini veren bir oyma. lakin metal sinyali yok. sal taşıda öyle. devede olduğunu sanmıyorum.
sistemde değişimmi olabilir sana göre,
yoksa benim atladığım nedir veya vakıf olmadığım için ilgilenmediğim bazı yerlermi olmalı. sağlıcakla.

KANAS_USTA

Vip Üye
Sevgili ikizceli ustam diger konudaki koltukta ucgenler var bu sebeble mana kesin degisir. Sizin isaretinize ait ekleyeceginiz baskaca detay var ise basim ustune.

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Sevgili ikizceli ustam diger konudaki koltukta ucgenler var bu sebeble mana kesin degisir. Sizin isaretinize ait ekleyeceginiz baskaca detay var ise basim ustune.
teşekkür ederim kanas ustam.
aslında resimsiz işaretlere yorum ,detayların görülememesinden ,olası ihtimaller dahilinde ancak değerlendirilebiliyor.
benim anlatmaya çalıştığım ,hafifce doğuya yatık gibi idi.
birde ,dediğim oyma haricinde,arka kısmı üste doğru daralan bir üçgen şeklinde uyarlanmıştı. 70 cm bir yükseklikte idi.
yaslanılan kısım,oturak yerin bitiminden ,üste doğru tamamen traşlanarak 10-belki15 cm ye düşürülmüştü. bu tipte olanı ilk kez görmüştüm. bir sisteme uyarlanmamış kişinin kendi hesabınca yapılmış ta olabilir. sağlıcakla kalınız.

Üst Alt