Kuş Mu Acaba

Tork

Kullanıcı
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
454
Beğeni
396
Puanları
63
resimin yönünü çevirdinse ve gösterdiğim yö aslında doğuysa evet kilisedir. belirttiğim yön doğu değilse burası kilise değil resimdeki tesadüftür.

Usta buyuk bir ihtimal.hafta sonu daha genis bilgiler paylasacagim insallah.kayanin naminida tabiki.bu yapi hakinda arastirmallarimiz hangi yonde olmali acaba.birde degirmenden bahsediliyor bunun icin ne gibi arastirma yapmaliyim .tskler.acaba.tskler.
 

Tork

Kullanıcı
Katılım
16 Eylül 2014
Mesajlar
454
Beğeni
396
Puanları
63
pek tekin bir yer değil. kuşmu değilmi bilmiyorum ama güzel bir para nişanına denk gelmiş olabilirsin. dere yamacı vadi içleri ;) güzel saklar ve değer barındırır.

çalışmanı detaylandırman ve yakından incelemeler yapman lazım. bu kayalık namlı bir kayalıkmıdır etraftakiler buraya şu kayası bu kayası şeklinde isim verdiler mi? bunu da öğrenirsen sevinirim
Üstad bu kayalık in adını sormuştum. Bu kayalık in altında dereye doğru merdiven şeklinde kayalar dizilmiş. Yöre halkı buranin adına merdivenli kaya diyorlar.yotumlarının alabilirsiniz. Tşkler.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
çok güzel. ilk olarak şunu yapmanı istiyorum. merdivenlerin yanına gidiyorsun pusula ile merdiven yönüne bakıyorsun. merdivenlerin yapılarında farklı olan ve dikkatini çeken neler var bakıyorsun. ve kaç basamaklı bir merdiven olduğunu sayıyorsun. bize de gerek bu kayalık gerekse merdivenleri mümkün olan en detaylı şekilde resimlerini çekiyorsun. bunları buradan paylaşırsan bende ne yapman gerektiği hususunda yardım etmeye çalışacam.
 

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Katılım
9 Kasım 2012
Mesajlar
3,702
Beğeni
4,007
Puanları
113
unutmadan o merdivenlerin yanında çakılı bir demir mi desem yoksa yanısıra bir kaç işaretmi desem onu de sen resimle ve gösteriver bari ;) selametle
 
Üst