Ustam burda kırılan yerler görükmekte ancak kırılan yerlerde yılan olmadığını biliyorum. Buraya yıllardır gelen giden çok oluyormuş kırdıkları gibi önünü kazmışlar bir şey bulduklarını zannetmiyorum. Çevreyi dolaştım yılan göremedim ayrıca başka işaretde göremedim. Arka fotoğrafında görüldüğü gibi kaynak var 2 adet.şu kuşların bir numaralı duşmanı olan yılanı bir türlü göremedim gitti.nerde acaba o yılan yoksa kırdılarmı sakın kırdılar deme bana.yoksa uzulurum))
Ustam işareti karşına aldığında sırtın güneybatı kaynaklar yani kayanın arkası deiğim kısım kuzeydoğu sol tarafı düzlük ve tahminen 500-600metreden sonra aşağı doğru meilli sağ tarafı çok yüksek ve kale deniliyor. İşaretin olduğu yerden kayalığa yani kaleye çıkmak çok zor hatta imkansız diyebilirim. İşaretin karşısından yada arka tarafından dolanmamız gerekir kalenin üstüne çıkmak için. Kalenin üst tarafında eski mezarlık olduğu söyleniyor gidip görmedim.su fotoya bakarak en az ellı tane ıhtımal saymak mumkun
ancak yüzey bılgısı ve yon bılgısı ıle ıhtımallerın tamamı bertaraf edilerek 1 e ındırırsın...
gomu yapılırken oncelıkle arazı baz alınır ve gomut yapılır en son aşaması ısarettır. dolayısıyla uye arkadaşlardan rıcamız kulağı tersten tutmak yerıne ; oncelıkle arazı yuzeyı bılgısı ıle yon bılgısı verıldımmı 10 tane ısarretten ustundur. saygılarımla.