Kuşlar

kuşçu

Kullanıcı
Cevap: Kuşlar

Bozkurt ustama yardımlarından dolayı teşekkürler. Tüm ustalarımın yorumlarını bekliyorum.

İRON

Kullanıcı

şu kuşların bir numaralı duşmanı olan yılanı bir türlü göremedim gitti.nerde acaba o yılan yoksa kırdılarmı sakın kırdılar deme bana.yoksa uzulurum:)))

kuşçu

Kullanıcı

şu kuşların bir numaralı duşmanı olan yılanı bir türlü göremedim gitti.nerde acaba o yılan yoksa kırdılarmı sakın kırdılar deme bana.yoksa uzulurum:)))
Ustam burda kırılan yerler görükmekte ancak kırılan yerlerde yılan olmadığını biliyorum. Buraya yıllardır gelen giden çok oluyormuş kırdıkları gibi önünü kazmışlar bir şey bulduklarını zannetmiyorum. Çevreyi dolaştım yılan göremedim ayrıca başka işaretde göremedim. Arka fotoğrafında görüldüğü gibi kaynak var 2 adet.

kuşçu

Kullanıcı

su fotoya bakarak en az ellı tane ıhtımal saymak mumkun
ancak yüzey bılgısı ve yon bılgısı ıle ıhtımallerın tamamı bertaraf edilerek 1 e ındırırsın...

gomu yapılırken oncelıkle arazı baz alınır ve gomut yapılır en son aşaması ısarettır. dolayısıyla uye arkadaşlardan rıcamız kulağı tersten tutmak yerıne ; oncelıkle arazı yuzeyı bılgısı ıle yon bılgısı verıldımmı 10 tane ısarretten ustundur. saygılarımla.
Ustam işareti karşına aldığında sırtın güneybatı kaynaklar yani kayanın arkası deiğim kısım kuzeydoğu sol tarafı düzlük ve tahminen 500-600metreden sonra aşağı doğru meilli sağ tarafı çok yüksek ve kale deniliyor. İşaretin olduğu yerden kayalığa yani kaleye çıkmak çok zor hatta imkansız diyebilirim. İşaretin karşısından yada arka tarafından dolanmamız gerekir kalenin üstüne çıkmak için. Kalenin üst tarafında eski mezarlık olduğu söyleniyor gidip görmedim.

KANAS_USTA

Vip Üye

dinle kardeş;

SON NOKTAN ;ikisinin arasını ölçüp aynı ölçüde güneydoğuya yürü son noktan o yönde....

açmak gerekırse HEDEF;
cevrede sarnıç var sımdılerde cukurumsu bır goruntu almıştır
bu sarnıcın yanı çukurun güneybatısına düşer,
yıne güneydoğuda 3 adet ısaret senı karsılar egerkı 3 lu ısaretı yapmışlar ıse hedef noktan burası yok dıyelım ne olacak?
o vakıt karaca ısaretı olur karacanın arka sol ayağının altına bakmalısın.
zaten bu işaretler mağara kapı açıklığının onundedır ve asıl para mağara tavanında olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:

TATLARLI

Kullanıcı

merhabalar rumların işi bu .Altın para gömüsü. Kaynaklarla hiç ilgilenmeden arkasındaki tepeye çık. Orta noktalarına doğru kazılmış yer varmı? O kadar gelip giden olduysa belki alınmış olabilir. Bak soldaki kuşun ağzının altında x işareti var.Bu bize diyorki tepede ağaç kesilmiş kök duruyor. O ağacın güneybatısında hemen önünde diyor.

honuslu

Kullanıcı

sa

resimdeki isaretlemis oldugum bölümlere dikkat et bunu yapan sahis sakladigi malzemenin kendisinden baska bulan olmamasi icin güzelce sifrelemis

1 aslinda ilk bakman gereken bu kayanin altidir yanindaki isaretlerde burdan uzakta diyo
2 burda yapman gereken iki büyük kaya kendisi gibide olabilir veya kayanin kendisi birinci ikincisi yakinda kendisiyle baglantisi olan tasla arasinda tam ortasi
3 yani iki yapan dogada ne var onu arastir derim
4 baska en az bi isaret daha olacak
5 kuslarin sirtina dikkat et sekilleri nasi farkli demisilah?
hadi eyvallah:eek:

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin

İki kuşun arasındaki bölüm parayı ifade ediyor. yalnız çizmiş olduğum yerlerde yön belirten işaretler vardır. işaretin ön yada arka kısmında iki kaya varsa tam artasını incele.V işareti sana yön vermiş.

aga.0074

Kullanıcı

5.ci resimde iki kuş var sanırım..biri sağa bakıyor biride sola..birde en alt resimlerdeki kuşlar ise yalaktan su içiyor yani çeşmeden yanlışım yoksa eğer..burda gölet göl yada pınar varmı varsa kaçtane..kuşlar konmuş vaziyette buda bulunduğun yere yakın olan bölgeye odaklan diyor

Üst Alt