Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki...

Dedektif

Vip Üye
benim insanlara anlatmak istediğim şu wolçan denen piçin toprakta parası yok bütün bölgeleri deniz kıyısında ilmek ilmek işlenmiş insanların bakış açısını değiştirmek için çabalıyorum ama nafile dinletemiyorum her kes okuduğu gibi arıyor adam okuyan herkesi zihnen yönlendiriyor ki ben bile yıllardır bölgelerini bildiğim işçiliklerini bildiğim halde zorlanıyorum ekmeğini yedinmi evet yedim yaradana şükür yani arkadaşlar köy yok kervan yolu yok köy dediği kıyıdaki koylar değirmen dediği her bir eşkiyuanın yaşadığı koy hatta ne diyor wolcan bende baş değirmende yaşadım memlekette yıkılmadık değirmen kalmadı çokda ha detaya girebilirimm ama anlayan yokki dilerim bir gün açarlar gözlerinide bu 0.ç nun sistemimi tamemen çözülür saygılar.... hatta bu resim gerçeği anlatan bir resimdir ve kıyıda olduğunun kanıtıdır sağ alttaki teknenin köşesi gözüküyor ve ağ var balık ağı gibi..
Sana katılmakla beraber, yazdıklarım ilave
olsun..İnsanlar inanmak istediğine inanıyor..Araştırıp öğrenme çabasındaki insan ise nasibinde varsa, sonuca ulaşıyor..
İnsanların heves ve salaklıklarını kullanıyorlar sadece,Çok akıllı değiller.

Aşağıdaki örnek olsun,
Arazi ibrik motifli,
su çıkışı giriş,
Dibindeki bulgular,ibrik ve leğen 😀

Ekli dosyalar

• 1000212686.jpg
    1000212686.jpg
    244.2 KB · Görüntüleme: 17

drapeta

Kullanıcı
Sana katılmakla beraber, yazdıklarım ilave
olsun..İnsanlar inanmak istediğine inanıyor..Araştırıp öğrenme çabasındaki insan ise nasibinde varsa, sonuca ulaşıyor..
İnsanların heves ve salaklıklarını kullanıyorlar sadece,Çok akıllı değiller.

Aşağıdaki örnek olsun,
Arazi ibrik motifli,
su çıkışı giriş,
Dibindeki bulgular,ibrik ve leğen 😀
harika bir bakı açısı ustam tşkkr ettim.. orjinal bilgilerde birde şunu okudum önce 3 kişi olup bir parçamı alacaklar sonra 7 kişi oluıp 2ci parçamı alacaklar ve en son 21 kişi olduğunda sistem çözülecek=)

Dedektif

Vip Üye
harika bir bakı açısı ustam tşkkr ettim.. orjinal bilgilerde birde şunu okudum önce 3 kişi olup bir parçamı alacaklar sonra 7 kişi oluıp 2ci parçamı alacaklar ve en son 21 kişi olduğunda sistem çözülecek=)
Belge detay bilgim yok,bakış açınızı beğendiğimden örnek paylaşım yaptım..

balkaya34

Vip Üye
@drapeta selam ,
Çok ilginç bir yazı ,
Acaba ne demek isdedi , ilk defa duydum.

drapeta

Kullanıcı
@drapeta selam ,
Çok ilginç bir yazı ,
Acaba ne demek isdedi , ilk defa duydum.
ustam elinizdeki belgeler doğru ama eksik kara hasan köprüsünün bilgisi 13 sayfadan oluşuyor sende kaç sayfa var bırak sayfayı 3 satırdan öteye gecmez herkeste bu bu böle orjinal bilgiyi bulmak elde etmekte şu ortamda şu zamanda zor yani anlatmak istedğim şu eldeki belgelerle gidilecek en uc noktaya kadar gitmişsiniz ve sonuç yok aslada olmucak büüyük konuşmak değil amacım yada bişeyleri biliyor havası estirmekte değil beni yanlış algılama olanla bu kadar oluyor konunun bir yerinde sıkışıyorum çözüm için yardım istiyorum kimseden tık yok buda bana garip geliiyor şöle düşünüyoprum bilgi eksik ki yardımları olmuyor ilk defa duyduğun bu konu wolçanın altınlarını alındığı ruyasını görmeye başlayıp papazları toplayım onlardan yardım istemesiyle alakalı ne dior papazlar evet senın altınlarını biir osman lı çocuğu alacak o ne diyor napabiliriz almaması için papazlar ise biz bunu engelleyemeyiz ama sadece geciktirebiliriz wolcan ise nasıl hyapcaz bunu diyor papazlara onalrda geçiktirebilirz almalırını papazlar ise geçiktirebilirz tılsımla derler nu yazının devamı o cümleler öönce 3 kişi olacaklar sonra 7 kişi..

drapeta

Kullanıcı
@drapeta usdam bu açilmiyor acaba sadece bendemi açılmadı ?
Aslinda ikiside ayni konu birleşse daha iyi olurdu herhalde
bilmiyorumki ustam bendede hata olabilir evet aynı konu yükleyemedim o an başka konu açmıştım admin arkadaşlar tek konu yapabilirmi bilmiyorum

balkaya34

Vip Üye
ustam elinizdeki belgeler doğru ama eksik kara hasan köprüsünün bilgisi 13 sayfadan oluşuyor sende kaç sayfa var bırak sayfayı 3 satırdan öteye gecmez herkeste bu bu böle orjinal bilgiyi bulmak elde etmekte şu ortamda şu zamanda zor yani anlatmak istedğim şu eldeki belgelerle gidilecek en uc noktaya kadar gitmişsiniz ve sonuç yok aslada olmucak büüyük konuşmak değil amacım yada bişeyleri biliyor havası estirmekte değil beni yanlış algılama olanla bu kadar oluyor konunun bir yerinde sıkışıyorum çözüm için yardım istiyorum kimseden tık yok buda bana garip geliiyor şöle düşünüyoprum bilgi eksik ki yardımları olmuyor ilk defa duyduğun bu konu wolçanın altınlarını alındığı ruyasını görmeye başlayıp papazları toplayım onlardan yardım istemesiyle alakalı ne dior papazlar evet senın altınlarını biir osman lı çocuğu alacak o ne diyor napabiliriz almaması için papazlar ise biz bunu engelleyemeyiz ama sadece geciktirebiliriz wolcan ise nasıl hyapcaz bunu diyor papazlara onalrda geçiktirebilirz almalırını papazlar ise geçiktirebilirz tılsımla derler nu yazının devamı o cümleler öönce 3 kişi olacaklar sonra 7 kişi..
@drapeta selam usdam,,
Benim arasdirmalarimda buldugum ve resimledigim isaretlerden hic bir sıkıntım yok, Ayrica Şu bilinmeliki benim asla hic bir belgem yok ve olmadida, Ben Sitelerdeki kirik dokuk bilgilerle calisdim ve o resimleri çeldim, Siteye bu resimleri koydum,Susn benim arsivimde 1000 in üstünde sayida resimler var yani tumuju koymadim , Yani demem oki bu bölgedeki resimler bunlar ve usdelik bir birine yakın,
Sizin bölgenizdekileri de sizler bulmus olabilirsiniz ,Eyvallah ,
Ayrica ben kimseye resimlerinden ve tazdigi tazidan dolayida itiraz etmem,
Ger define sitesinde bu hikayeler üc asagı bes yukari vardir ben bunlardan bilgi alip araştırıyorum,
Yazi basliginda bu hikayeyi hic duymadigimi belirtmisdim , ALLAH kolayliklar versin usdam

tuarec

Vip Üye
harika bir bakı açısı ustam tşkkr ettim.. orjinal bilgilerde birde şunu okudum önce 3 kişi olup bir parçamı alacaklar sonra 7 kişi oluıp 2ci parçamı alacaklar ve en son 21 kişi olduğunda sistem çözülecek

nce 3 kişi olacaklar sonra 7 kişi kelimesi gene şifre veya kendi aralarındaki dildir belgelerde gecer hemen belgerin başında 3 -7 -7- 21 veya 3 -7 - 21 diye ve 7 ile taksim ettik diye burda anlatılmak istenen 2 durum var
-1 durum 7 birim kenarlı üçgen 21 yapar ama 7 birimi ne olarak kullanılmış sahada bakmak gerek 7 bazen sudur bazen başka birşey
-2 durum burda üçleme den söz eder üçlemenin çalışması için başlangıçta 2 eleman yani ateş ve su bunları birleştirmek içinde bir guç 7 ise koruyucu tim asker sayısıdır 7 metafizik varlık bu varlıklarda herbiri degişik bir veya kabileden olur bu şekilde devam eder kısacası ve özü davut yıldızı uygulanışıdır yine belgelerde geçer 3 -7 -7 -7 diye buda hep ustaların yorumlarında okudugumuz ama somut olarak görmedigimiz kuçuk haç tır 37-7-74-148 ve daha nice sayılar haç kucuk haç gizli haç diye devam eder gider bizde ögrenebildigimiz kadarını ögrenecez belgelerde gene geçer 17 sayısı bunu incelersek bazen agaç bazen kutsal ruh bazen başka bir şey der ama bence buda 3- 7- 7 -7 gibi yani 1- 7- 0 -0 neyse bugunluk bu kadar yeter belgelerin orijınalse orta tılsım nasıl bozulur veya en kestirme şekilde bozulur bilgiside olmalı okunacak metin veya ayetler yazılı olmalı

Üst Alt