çok tşkkr ettim usta bakış açımda farklılıklara yok açtın birde kısa bir bilgi vereyim o 3 7 7 21 yazan rakamlarda sırlardan biride şu farklı bir yerden kordinat adı altında yaptığım araştırmalarda şaşırtıcı ama şöle bir sonuca ulaştım rusya baş konsolosluğu verdi bana ne alakaysa şaştım kaldım onca yıl önce kordinatı nerden biliyordu bu züppelernce 3 kişi olacaklar sonra 7 kişi kelimesi gene şifre veya kendi aralarındaki dildir belgelerde gecer hemen belgerin başında 3 -7 -7- 21 veya 3 -7 - 21 diye ve 7 ile taksim ettik diye burda anlatılmak istenen 2 durum var
-1 durum 7 birim kenarlı üçgen 21 yapar ama 7 birimi ne olarak kullanılmış sahada bakmak gerek 7 bazen sudur bazen başka birşey
-2 durum burda üçleme den söz eder üçlemenin çalışması için başlangıçta 2 eleman yani ateş ve su bunları birleştirmek içinde bir guç 7 ise koruyucu tim asker sayısıdır 7 metafizik varlık bu varlıklarda herbiri degişik bir veya kabileden olur bu şekilde devam eder kısacası ve özü davut yıldızı uygulanışıdır yine belgelerde geçer 3 -7 -7 -7 diye buda hep ustaların yorumlarında okudugumuz ama somut olarak görmedigimiz kuçuk haç tır 37-7-74-148 ve daha nice sayılar haç kucuk haç gizli haç diye devam eder gider bizde ögrenebildigimiz kadarını ögrenecez belgelerde gene geçer 17 sayısı bunu incelersek bazen agaç bazen kutsal ruh bazen başka bir şey der ama bence buda 3- 7- 7 -7 gibi yani 1- 7- 0 -0 neyse bugunluk bu kadar yeter belgelerin orijınalse orta tılsım nasıl bozulur veya en kestirme şekilde bozulur bilgiside olmalı okunacak metin veya ayetler yazılı olmalı