Kuyudan Çıkan MeTaL Kroki...

drapeta

Kullanıcı
buyur ustam video, inan bana çok acaip bir sistem yapmış adam hayatını adamış bu işe illaki zor olcak haksızmıyım ustam elbet çözülecek bütün sisemi bizden aldığı herşey yerine iade edilecek allahın izniyle ben buna inanıyorum er yada geç bu

Son düzenleme:

drapeta

Kullanıcı
Aslinda Bana göre nereyi ve neyi anlattığını Anlamak gerekiyor,
Bölge olarak, Bir bölgeden bahsediyor,
Bölgenin ozelliginden bahsediyor, Yani Eşgiya olarak yasadigi bölgeden bahsediyor,
O bölgede UÇAN ATLAR UCAN YILANLAR ,KERTENKELER,den bahsediyor ve o bölgede Cok güçlü KARTAL lardan bahsediyor,
( Karlık tepenin kuzeyinde derin çatakta granit kaya üzerine muhteşem işlenmiş orjinal boyutta bir at resmi.Atın kanatları açık,uçmaya hazır vaziyette.
Dev bir kertenkele kuyruğu S şeklinde bitim yerini istavroz biçimi verilmiş ,ata saldırır bir konumda.Bu kayaya tek bir patika çıkar.Diğer tarafından 5 basamakla inilir.Karşımıza yüksek düz bir kaya çıkar.Bu kayada 1.5 a,1.5 kabartma bizans haççı var.Yine bir patikadan dereye inilir. )

Arkadaşlar burası Karahasan köprüsünün yani, Alni kesikkayanin yani, Suyu ayakda icilen çeşmenin yani, Gözlük kayanin yanidır.
Kertenkelenin yanindan gecdiginizde patika yol ile Kiliseye ve harabelik olan yere varilır, Kertenkelenin yanindan asagi ibersen dereye inerve Oturak tasa oturup karsiba bakdigibda GÖZLÜK kayayi görürsünüz, Ve oturaga yakin bir Anakayadan oyma 60 cm tahmini boyda Mihrapvar ,
Yuksrda sol tarafda SINEKLI magra var ama kapali, Tasa outurup batiya bakarsiniz orda tepede bir adam resmi gorunur Ufukda ,Onada Tepede oyuran TÜRK demis bunlarin hepsinun resmi bu sutede var ,Karahasan koprusu haric ,
Cunki koprü degirmene su tasiyor ,yani insab veya hayvanin gecdigi kopru degil ,Bu kopru 1920 li yillarda asiri bir Sel sebebiyle yikilmış, Ayak yerleri mevcut,
Degirmen yeri mevcutdur, Herhalde fazla zamaninizi almadim İNSAALLAH
selam ustam kesinlike bir e bir uyuyor anlattıkların koltuğa oturduğumda hem gözlüğü hem adamı görebiliyorsun anlı kesik kayada uyuyorm bunları sanma resimle anlatcam şuan musait değilim, işte bu alanda ufak defek peşindeyim büyüğü beni aşıyor =) sincapla kirpi sağ altta kare içindeki anlı kesik kaya gözlük en üstte çarpıda koltuğun olduğu yer

Ekli dosyalar

• 20150129_112619.jpg
    20150129_112619.jpg
    753 KB · Görüntüleme: 11

drapeta

Kullanıcı
buyur ustam video, inan bana çok acaip bir sistem yapmış adam hayatını adamış bu işe illaki zor olcak haksızmıyım ustam elbet çözülecek bütün sistemi bizden aldığı herşey yerine iade edilecek allahın izniyle ben buna inanıyorum er yada geç bu olacak=)

Son düzenleme:

drapeta

Kullanıcı
Aslinda Bana göre nereyi ve neyi anlattığını Anlamak gerekiyor,
Bölge olarak, Bir bölgeden bahsediyor,
Bölgenin ozelliginden bahsediyor, Yani Eşgiya olarak yasadigi bölgeden bahsediyor,
O bölgede UÇAN ATLAR UCAN YILANLAR ,KERTENKELER,den bahsediyor ve o bölgede Cok güçlü KARTAL lardan bahsediyor,
( Karlık tepenin kuzeyinde derin çatakta granit kaya üzerine muhteşem işlenmiş orjinal boyutta bir at resmi.Atın kanatları açık,uçmaya hazır vaziyette.
Dev bir kertenkele kuyruğu S şeklinde bitim yerini istavroz biçimi verilmiş ,ata saldırır bir konumda.Bu kayaya tek bir patika çıkar.Diğer tarafından 5 basamakla inilir.Karşımıza yüksek düz bir kaya çıkar.Bu kayada 1.5 a,1.5 kabartma bizans haççı var.Yine bir patikadan dereye inilir. )

Arkadaşlar burası Karahasan köprüsünün yani, Alni kesikkayanin yani, Suyu ayakda icilen çeşmenin yani, Gözlük kayanin yanidır.
Kertenkelenin yanindan gecdiginizde patika yol ile Kiliseye ve harabelik olan yere varilır, Kertenkelenin yanindan asagi ibersen dereye inerve Oturak tasa oturup karsiba bakdigibda GÖZLÜK kayayi görürsünüz, Ve oturaga yakin bir Anakayadan oyma 60 cm tahmini boyda Mihrapvar ,
Yuksrda sol tarafda SINEKLI magra var ama kapali, Tasa outurup batiya bakarsiniz orda tepede bir adam resmi gorunur Ufukda ,Onada Tepede oyuran TÜRK demis bunlarin hepsinun resmi bu sutede var ,Karahasan koprusu haric ,
Cunki koprü degirmene su tasiyor ,yani insab veya hayvanin gecdigi kopru degil ,Bu kopru 1920 li yillarda asiri bir Sel sebebiyle yikilmış, Ayak yerleri mevcut,
Degirmen yeri mevcutdur, Herhalde fazla zamaninizi almadim İNSAALLAH
buda harabeliklere kiliseye gider yol dediği kilisenin üzerindeki kaplumbağa bunun altı kaya kilise...

Ekli dosyalar

• DSCF2688.JPG
    DSCF2688.JPG
    774.5 KB · Görüntüleme: 11

balkaya34

Vip Üye
buda harabeliklere kiliseye gider yol dediği kilisenin üzerindeki kaplumbağa bunun altı kaya kilise...
Bizim bulundugumuz alandaki Barlemitu harabesi koy oldu ,Ordaki kilisede 1993 de yanilmiyorsam CAMİ oldu ,Şuanda Cami dir,
Ve bende hepsininde resmi var,
Hangisi uyarsa uysun hayırlısı ALLAH dan, Ama su bir gerçekki bu isaretlerin Alternatifi oldugunu sanmiyorum,
Şimdi sirada karanlik dere ,Kucaginda cocukla hamama giden kadın ,366 rakami ,gemilerin kayadan resimleri, Bal kaya 2 , Kudret hamamlari 2 gibi resimlerle insaallah suteye gelmeyi düşünüyorum, Hayal ediyorum yani ,Bu arada aci su ile tatli suyun arasının 100 adim oldugunu okudum,Bunlarin hepsininde hayalindeyim ,Tabiiki Kismetten otesi yokdur,

Son düzenleme:

tuarec

Vip Üye
kaplunbaga yannız olmaz kartal yılan gibi refakatçileri vardır resimdeded kartal benzeyen yer var kablunbaganın sırtı yıgma gibi duruyor sol yanında dairesel alan var burada makina ile arama yapmaya deger

SiyahBeyaz

Vip Üye
Maşallah konu akmış gitmiş 🙂 elinize emeğinize sağlık. @drapeta usta evet Ruslar zamanında arkeolojik bulguların: Değirmen, kilise, sağlam mezarlar ve Mahzenlar dahil haritalandirdilar ve haritalarına bunları aynı eşkıya işi gibi şifrelendirdiler. Misal Google haritalar gibi haritaları var bunların orda herşey ayrıntılı girilmiş ama okuyabilene 🙂 yeraltı şehirlerine kadar. Tılsım konusuna gelince konuda ismi geçen hayvanlar malı beklediğiniz yerde karşınıza çıkarsa ben çözümüyle ilgili çok basit bir formül vereyim size. Zamanında arazide gayri müslim bir ustamdan öğrendiydim.

KANAS_USTA

Kullanıcı
Maşallah konu akmış gitmiş 🙂 elinize emeğinize sağlık. @drapeta usta evet Ruslar zamanında arkeolojik bulguların: Değirmen, kilise, sağlam mezarlar ve Mahzenlar dahil haritalandirdilar ve haritalarına bunları aynı eşkıya işi gibi şifrelendirdiler. Misal Google haritalar gibi haritaları var bunların orda herşey ayrıntılı girilmiş ama okuyabilene 🙂 yeraltı şehirlerine kadar. Tılsım konusuna gelince konuda ismi geçen hayvanlar malı beklediğiniz yerde karşınıza çıkarsa ben çözümüyle ilgili çok basit bir formül vereyim size. Zamanında arazide gayri müslim bir ustamdan öğrendiydim.
Konuyla alakalı daha derine inebilir misin kardeşim

Üst Alt