Bitti hepsini yedim![]()

Bitti hepsini yedim![]()
SelamunAleyküm Sayın Zebun Ustam vallahi siz çok akıllısınız benide alın yanınıza.ankaralı ustam bana bir şey bırakmamış@ankara abi aklıma bişey geldi şimdi burdan 5-6 kişi toplanalım bir transporter bulalım iki kamera bide mikrofon memleketi dolaşalım tvden geliyoz en güzel yemekleri getirin gurmemizde tatsın sonrası zaten hep beraber höllüm![]()
Aleykum selam tevfik abim zaten seni gurme yapacaz ankaralı kameraman en son o yiyecekSelamunAleyküm Sayın Zebun Ustam vallahi siz çok akıllısınız benide alın yanınıza.ankaralı ustam bana bir şey bırakmamış![]()
Sayın Ustam gurme ne demek .?.Aleykum selam tevfik abim zaten seni gurme yapacaz ankaralı kameraman en son o yiyecek![]()
@ankara hadi cevap ver gurme ne demek ustam soruyo bak heryerde gurmeyim diye dolanıyonSayın Ustam gurme ne demek .?.çiğer kavurmasımı.
beni kavurma yaparda yemeğe kalkarsanız şayet vallahi midenize otururum sonrada kasalarca soda alırsınız.
çünkü bende hem et yok hemde kartım.
![]()
Şimdi ustam benim gibi yemeyi ve gezmeyi seven adamın işinin memleket memleket gezme olduğunu düşünsene o memleketin neyi meşhur sa yer icersin gezer sin birde bu iş için para alırsın işte bize gurme diyorlar bizden toplasan 10 kişi var ülkede ancak benim idolim mehmet yaşin Onun yolunda gidiyorum ancak asiavcı bana sponsor olmuyor yoksa ne iş cikaracam da birde bizim Tevfik ustaya kuzu kestirmeye kalkmış taş koydum tavık neyine yetmiyor