Neden Define Bulamıyorsun? Yazan @Sedegor | Sayfa 26 | Define işaretleri ve anlamları

1460

Kullanıcı
Katılım
20 Mart 2021
Mesajlar
114
Beğeni
300
Puanları
63
Ustam konuda bazı İlim yada hesaplardan bahsetsekte , yine diyoruzki. Eskiden Pazara cıkınca Ahali içinde yada ordaki esnaf içinde Bu ilimlere vakıf Gözü gönlü acılmış insan coktu, bu ilimlere vakıf olmak uygulamakta çoktu diyoruz. Çünkü O gün başta Yiyecek temizdi ve bu kadar kirlilik yoktu şu an her yanımız Zehirli Frekanslarla sarılı.

İnsan yedigi neyse o olur. Bu gün temiz yiyecek helal yiyecek arasak Ekmek ve su bulamıyor. Suya ve bugdayada ilaç atıyor gen degiştiriyorlar. Ve markette ne varsa içinde az çok İnsanın Insanlık vasıflarını bozmaya muktedir şeyler içerisinde.

Eskiden kolaydı Arınmak bunlardan varsada O eski yiyecekler içinde bahsettigimiz bozukluklar bunlar dogaldı yada hiç yoktu ama ne yiyip ne içecegin belliydi. Kırk gündede vucut temizlenirdi.

Bu gün degil kırk gün Ölüm orucu tutsan Vucut yine zor temizler kendini.

Bu günkü Takvanın Geçmişten az oldugu sebebiyle degildir İlmin insanda irşadı.

Bu gün belki dahada fazla Takvaya meyillidir insanlar Lakin Hücreler Nura Tecelliye yaklaşmayacak kadar pis. Domuz eti yemedim hayatımda diyen adamın vucutunu bu gün ara neler cıkar neler. Ekmek mayası içinde ögütülmüş Ya domuz yada insan sacı vardır. O ek hormonu yada mayayı koymasan , hamur olmuyor dolayısıyla ekmekte.

Sayfalarca yazsam bu konuyu bitmez, ahırda besledigimiz hayvan yine Hayvan kemiginden yapılmış yemi yiyor.

Fabrikadaki tavuk, canlı civciv den yapılmış yemi yiyor. Temiz bir şey yok. Bizde bunları iştahlı iştahlı yiyoruz.

Sen git şimdi Beş vakit üstüne beş daha kıl. Secdeden ayrılma hiç olamazsın, İlmi okursunda yapmaya gelince tıkanırsın olmaz sende calışmaz.

İnsan önce kendini tanıyacak kendini bilecek. Ve kendine nasıl bakmasını ögrenecek fiziken. Sonra ki iş Ruha dönmek ona bakıp ona gıda vermek. İçtin Rakıyı diyelim durdun Namaza sonuç ? Bu günkü insan Rakı içip namaza durandan beter halde.

Ne yapacagım nasıl ilimi bulacagım nasıl Takva sahibi olacagım sorusu altında yatan en büyük sorun gıdadır. Önce ne yedigini düzelt. Sonra kimden ne okudugunu düzelt gerisi gelir mıknatıs gibi seni dogrular ve Hayrlar ceker kendine. Bu yolda bu gün aşırı eziyet vardır neredeyse her gün oruçlu gibi yaşamak içap eder ölmemek için pis yiyecekler içinde temiz bir ögün yiyecek aramak Bu gün en büyük ibadettir.

Bu gün mumla arasak Ermiş Derviş ilim sahibi bulamama sebebimiz budur. Sadece Nefs savaşı degil, saha öyle daraldıki içecek su sorun Gardaşım bir lokma ekmegin temizini bulmaksa imkansıza yakın.

Oku okuyabildigin kadar Gün boyu hiç Secdeden kalkma olmaz Çünkü balık baştan koktu.

Hiçmi caresi yok ? Var , kendi bugdayını ata tohumdan ilaçsız gübresiz ek. 10 dekar tarla tüm meyve sebzene yeter.

Daha başı bu günler Yiyeceklerin genleri daha aşırı bozulacak yakında. Bunu dil bile hissedecek Mide reddedecek zaten ediyorda insan anlamıyor tüm hastalıklar arttı.

Konuda 3 6 9 dan evrenden yada 14 den bahsettik kim ne anladı bilmem de. Bu rakamları bu hesapları bozmak için insanı bozdu bu iblis

Bak Allahın Sıfatları 14, Esmaları bilinen 99 dur. Bunların cogunu Allah Kendi Nurundan insana vermiştir. Bir hesapla Yaratmıştır yani. Bu iblis bu hesabın çarklarını bozuyor.

Demem o ki Namaz abdest ilim sonra, önce yedigini düzelt
Allah razı olsun ustam güvenilir bir yerden ata buğday tohumu bulabilir miyiz varmıdır ustam
 

DefineHaritasi

Kullanıcı
Katılım
21 Mayıs 2013
Mesajlar
352
Beğeni
577
Puanları
93
Yaş
27
Konum
Afyonkarahisar
Allah razi olsun ustam senden az biraz bu konulardan bilgimiz vardi define ile ugrastigimizdan siz tamamladiniz ve ogrendigimiz bir kac konu da oldu sizden boylece. Ben yolun basindayim yas 26.. bana cok lazim yani..
Aklima takilan bisey vardi hep onu da sormak isterim frekanslardan bahsettiniz niyetten arinmaktan vs. Bunun yaninda seste bir frekanstir evet yani niyet onemli fakat konusarak sesli bir sekilde dile getirmezsek olmaz diye dusunuyorum kendimce. Herseyi icimizden gecirerek dile getirmezsek bir faydasini goremeyiz oylemidir. Yani icinden gecirerek istemek veya besmeleyi icinden gecirmek degilde dille tasdiklemek lazim. Benim yapmadigim bisey oldugu icin beni aydinlatirsaniz sevinirim. Bu arada ay konusuda bekliyoruz ustam. Bu konu Definecilige giris olup ve Hak’ka dogru yolculuk.
 

Kafkaslı

Vip Üye
Katılım
3 Nisan 2013
Mesajlar
1,080
Beğeni
3,520
Puanları
113
Elif aldım gör ne çağa yetiştim
Bahçıvanlı elif bâğa yetiştim
Elifnen bir merağa yetiştim
Çiçek elif gerçek elif bâr elif

Elifi bulanlar mim kapısında
Mü‟ min vasıtası cim kapısında
Yâ bunlardan gayri kim kapısında
Hakim elif hüküm elif dâr elif

Elif Be bâbında var leyl ü nehâr
Kulundur Sümmânî aziz günahkâr
Sığınmışım sana Yaradan Cabbâr
Gör neler var kes bağrımı yar elif
 

mlh

Kullanıcı
Katılım
26 Aralık 2022
Mesajlar
17
Beğeni
12
Puanları
3
( Tarihi tekerrür diye tarif ediyorlar, Hiç ibret alınsaydı tekerrürmü ederdi ) Kalemini bedenden sıyırıp, ruhunu mürekkebe bırakan degerli şairimiz Mehmet Akif Ersoy böyle der.

Der demesinede kaç kişi ruhunu bilir tanır ki yüregiyle ruhuyla anlasın yazılanı. Defineci için belki de güzel bir söz. Bu topraklarda dünyanın kuralı mıdır nedir yada düzen mi, olmadı kader mi her bir asırda konuyla alakalı şu eşkiyalar hep tekerrür etmişlerdir. Azıcık yukarda yazdım Eşkiya öyle filmlerde gördügün yol kesenler degildi. Öyleleri de varken bizim ilgilendigimiz Eşkiyalar bu günkü eşkiyaların dedeleriydi. Kafanıza şimşek atmak için bu günün eşkiyası Fetödür. ÖRNEKLE kiii daha büyügü daha kücügü bir sürüdür.Dünkülerde onların dedeleriydi. Bakın olaya daha üç beş yıl öncesine kadar el etek öpülen Fetö ve avanesi eşkiyamıydı :( dünü anlamak için hep geriden okumaya gerek yok. Dünkü Eşkiyayı neredeyse birebir bu gün gördügünüz şekliyle anlatmakta mümkün. Bakın bu eşkiyaların hepsi bir masaya oturmuş bir işle bir meslekle ugraştılar. Bu gün oldugu gibi devlette kademeleşip olmadı köylü oldular tüccar oldular. Tekerrürü gören akıl olmasaydı 15 Temmuzda vatan elden gitmişti. Bu cümle bana göre öyledir hatta ıspat ister elbette ama ben inanıyorumki 15 Temmuzu onlar planlarken bir akıl onlardan önce bir adım atarak erken ve planlı bir zamanda yaptırdı mecbur bıraktı Ve onlar sandıki biz yapıyoruz, tabiii bir adım önde olan akıl, aklı yerinden oynattı. Sonuç ne olur bilmem bitmediler 15 temmuzun içerisindeyiz halen. Bu günün eşkiyası dünden fakir degildi, yine bizden çok calmıştı. Ve giderken yine götüremediler cogunu, banka işide tehlikeliydi kiiiii tıpkı dedeleri gibi yine tarlaya araziye zula yaptılar. Niye yazıyorum siyasi olayları anlatmak için degil. Siz degerli definecilere geçmişteki Eşkiların nasıl oldugunu ne iş yaptıklarını nasıl bir kimlige sahip olduklarını ve hatta eşgallerini göstermek için. Sanırım empati kurarak hayalde olsa o günün daga para gömenlerini aklınıza getirebilirsiniz. O gün altın gömenler sıradan cahil insanlar degildi mimarından tut mühendisine her meslekten insanlarken gömü yerini her zaman en zekileri planladı. Şimdi sen onları tanımadan onların parası peşine düşersen, hava alırsın yada hayatın tehlikeye girer kardeşim. Onların bu günküler gibi acelesi de yoktu cogu kez acele etmeden gömdüler. Son 500 yılda 6 kez tekerrür etmiştir bu olay. Ve geldikleri gibi gitmişlerdir. Bu günküler ne zaman gider nasıl gider bunuda sormayın. Daha tam gideni görmedim gidenlerin zulalarını sıfıldayanları duydum nerde deseniz :( bilmiyorum ama dagda tarlada bagda evde ahırda yine. Degişen bir şey yok aslında. Tabiii gömü tecnikleri gömü sistemleri var buda ayrıcalık degil acalecilikten. coguda aynı gömü sistemine göre gömmüştür. Dünkülerin cokta abartacak büyütecek gizemleride yoktu haaaa büyücülükleri dışında.

üç-yedi-yirmibir dir genelde sistemleri yada 369 Zamanın yolları önemli kavşakları zamanın karakolları devlet binaları özel mülkiyet bile bunların saklama alanlarına girer. Bizim defineci sadece gider dagda magra arar. Yok dagdaki magrada define yok demiyorum da yaw kahvehane kösesindeki dedikodu gibide degil yaw hepten. Eşkiya işartelerine deginiriz şimdilik selametle. geride kagıt para bulma cihazı cıkar belki konuda olurmu olur bu gün kagıt paradan dolardan definelerde mevcut oldu Ülkede. Eşkiyalar her dönemde aynıdır çok az ayrıcalıkları vardır. Bu günü gördün bak şu iki satırda dünü de hayal et azıcık, tutup geçmişe götürtme bana kolundan.
Helal sana abim. Allah razı olsun senden. Yazdıkların kolay şeyler degil varol sende senin gibi düşünüp bilen bildiren hakikatten kaçmayan korkmadan söyleyebilenler hep varolsun.
 
Üst