orjinal yılan...!! | Define işaretleri ve anlamları

orjinal yılan...!!

KARE(KUKIR)

Kullanıcı
img214bhb.jpg
img215xpx.jpg
img215shs.jpg
img215tdt.jpg

walkman

Kullanıcı
Cevap: orjinal yılan...!!

ustam süper görüntüler. 2013 bahar-yaz sezonunun ilk canlı performansını siz çekmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler
EVT KUKIR CEKTİ BENDE SON ANDA ÜZERİNE BASMASINI ENGELLEDİM koptum koptum

Moderatör tarafında düzenlendi:

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

aynen valla yaklaşık 30cm yanından geçtim ki ALLAH tan asiavcı usta beni uyardı foto çekerkende pek benden hoşlanamadı zaten duruşundanda belli değilmiimage123

impossibleman

Kullanıcı

,Kafa yönünde araştırmaları derinleştirelim ustam :) Yerde mıcır kalıntıları var. Sanırım yığmayamı gidiyor... :)

MAMİ

Kullanıcı

S.A...Bu da yılan mış...

302borneosnake.jpg

Borneo’daki Baleh Nehri üzerinde açıkça dev bir yılan olduğu belli olan bir su hayvanının resminin çekildiği açıklandı. Bir afet kurtarma ekibinin bölgede yaptığı çalışmalar sırasında çekildiği iddia edilen resimler internette forum ve haber sitelerinin konusu oldu.

31 Ocak 2009 günü saat 5.30 sularında çekilen fotoğraflarda devasa bir yılan görülmektedir. Hatta Kuala Lumpur’un itibarlı gazetesi The New Straits Time ve İngiliz Daily Mail okurlarına resimler hakkında görüşlerini açıklamaları için bölümler açtılar. Okurlardan büyük bir kısmı fotoğrafları photoshop hilesi olarak yorumlarken, bir kısmı bunların gerçek fotoğraflar olduğu sonucuna vardılar.

Bir kısım gazete okuyucusu resimde akıntı ile yüzen bir kütük gördüklerini iddia ederken bir başa okuyucu “Hiç kütüklerin kanatları olur mu?” diye sordu. Bir başkası bu resmin bir sürat botuna ait olduğunu yazdı.

Dev yılan resmi ve gazete haberleri bölgede yerli halk arasında sıklıkla anlatılan Nabau isimli boynuzlu dev yılana ait efsaneleri yeniden alevlendirdi.

8524yilan.jpg

Yakın tarihte Kolombiya’da 39 adım (12-13 m.) uzunluğunda ve yaklaşık 20 cm. kalınlığında dev bir yılana ait fosil bulunmuştu. Resimde görülen yılan ise çevresindeki nesnelere oranlandığında yaklaşık 100 metre gibi inanılmaz boyutta görünmektedir.

Aşağıda Remy Van Lierde tarafından 1959 yılında bir araştrıma gezisinde dağ üzerinde görülen ve resimin çekildiği sırada helikoptere hamle yapan yaklaşık 30-40 metre uzunluğunda bir dev yılan fotografı haberle birlikte yeniden gündeme geldi.

8640lierde_snake.jpg

aliveli44

ONURSAL ÜYE
Admin
Super Moderatör
Vip Üye

Ne foto shop kardeşim
Bu dev yılanların resminide
KUKIR usta çekti:)

FENERLi

Vip Üye

Dün bende balıkta tam yem takarken bir karış önümden geçti ,soğuk hayvan birde çiftleşme sezonu bastığımız yerlere dikkat edelim yoksa ,,,,,yanarız.Balık çıktımı diye sorarsanız üç yayın,üç sazan hepsi ufak olduğundan geri bıraktık dikkat edelim üç dikme taş,üç ağaç bunlara ,,,

Sarpedon

Kullanıcı

Kukir bu yilani hilminin boynuna dolaman lazim. Bir omur boyu cenesi kapanir car car etmezdi :)

Üst Alt