Resim vb. üzerinde radyestezi | Sayfa 20 | Define işaretleri ve anlamları

Resim vb. üzerinde radyestezi

El-Ensari

Kullanıcı
Ben sabaha kadar yaşamam. Zaten doktor 7 gün içinde öleceksin dedi . 6 gün geçti. Her An her saat ölebilirim.saatler kaldı. Doktor doğru söylüyor. 7 gün içinde kesin öleceğim.
Allah korusun abi, "Her Nefis Ölümü tadacaktır" Rabb'im razı olduğu bir hayatı yaşayıp imanla göçmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah.
*Ama sakın ha sabaha kadar ölme Allah korusun, mesuliyet kabul edemem. 🙂

Necat.

Emektar
Forum Düzeni
Admin
Allah korusun abi, "Her Nefis Ölümü tadacaktır" Rabb'im razı olduğu bir hayatı yaşayıp imanla göçmeyi nasip eylesin cümlemize inşallah.
Ustam baskılara diren, gece telefonunu kapatıp yat, çok kararlı gördüm ustalarımı, bu gece ansızın gelebilirler :)

El-Ensari

Kullanıcı
Ustam baskılara diren, gece telefonunu kapatıp yat, çok kararlı gördüm ustalarımı, bu gece ansızın gelebilirler :)
Her iddianın bir ispatı ve bir bedeli olmalıdır Ben resim üzerinde (cinlerden, şeytanlardan ) yardım almadan , bir şeyler sallamak suretiyle yer tespit edilemez iddiasında bulunurken, O Sarı Cumhuriyeti zaten gözümden çıkarmıştım.

TRUVA

USTA
Admin
Cumhuriyeti benim mezara koyun. Arada kazar havalandirirsiniz. Bir iki sohbetin belini doğrultuyuz :D:D

its78

Vip Üye
Ben sabaha kadar yaşamam. Zaten doktor 7 gün içinde öleceksin dedi . 6 gün geçti. Her An her saat ölebilirim.saatler kaldı. Doktor doğru söylüyor. 7 gün içinde kesin öleceğim.
Herkes 7 günden birinde ölecek ustam,doktor doğru demiş, ama salı ama cuma.
Allah Teala iman selameti versin cümlemize
Kalbi selim ihsan eylesin.

Üst Alt