Son Adıma Yardım | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Son Adıma Yardım

gıral

Vip Üye
Ay90rB.jpg
vJOQvA.jpg
Adamın baktığı yerde,karşı duvarda 53'ün kapalı odasına giriş için bu kapamalar bulunmakta,Mavran ve Kervan ustalarım,Benim merakım bu oda değil,Resimde anlatılan odanın yani mahzenin girişi,Ki bu mahzenin sol altında tünele kapak varmış
Ustabu kırmızı kayanın yüzünde bişeyler var temizleyip bibak

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Erdem usta kervan ustam doğrudiyor buralardan zoriş gibi görünüyor sada buranında bikolay yoluolmalı horasanlarda iz işaret biipucu iyiincele
Son eklediğim resimlerde var ama ayıkmadı daha kimse,Bende dahil:confused:

gıral

Vip Üye
Usta yerinde olsam başadönerim okaplunbağanın altından kirko vurur deviririm girişten devam ederim

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
Kervan ustam Araştırmacı kimliğini bir kenara bırakta koyduğum resimlerdeki girişi söyle artık,Sende bir ustasın,Yeri tek tek anlattırma çok yol alındığını tahmin etmek zor değil

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Çok Teşekkür ederim ustam,Aynı düşünceyi paylaşıyoruz,İnşaAllah düşüncelerimiz doğrudur,3.resim yani Goril kafasının altından olması gerekiyor,2mt inildi buradan fakat çıkan malzeme su üzerinde bulunan katman çıkmakta sürekli acaba yanlış işmi yapılmakta,Kayadan da olamazmı acaba bir delik?

Ana kayadan bir giriş olacağını tahmin etmiyorum.
Yukarıdan, odanın kendisini tespit etmek imkanı olduysa ustam;
Direk odanın kendisine değilde, yanındaki odadan asıl odaya girişi düşünmek lazım.
Zira yanındaki oda boştur, mal yoktur.

wolf_52

Kullanıcı
zoggoz.jpg
kafanın bakdığı yer ve arkası önemli ve burda birde keleplenmiş yılan var, daha geniş açılı resimler eklermisinz...

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
leb demeden leblebiyi anla diyorsun yani:) maalesef definecilikte böyle bişey yok...siz ordan çözemiyorsanız,biz burdan hiç çözemeyiz. yinede yorum istiyorsanız, bir tane işaret gösterin.ben sadece 1 yerde 11 ay kas gücü ile dolgu kazdım. onlarca işaret çözdüm fakat yinede sonuç alamadım. sebebi ise bazen işaretleri yanlış yorumladım bazende işaretleri dikkate almadım. tekrar tekrar başa geldim ve işaretleri tekrardan ele aldım.böylelikle doğru yolu buldum ikinci tuzak'a gelebildim. şimdi, ben bizzat çalıştığım yerde,işaretleri görebildiğim halde yanılgıya düşüyorsam, bilgisayar başından hiç bir işaret görmeden size nasıl yardımcı olabilirimki. atmak tutmak istemiyorum ve size gerçekten yardımcı olmak istiyorum. umarım beni anlamışsınızdır.kırıcı olduysam özür dilerim dost acı söyler.saygılar
Estağfirullah ustam kırmak değil de yardımınız oldu düşüncelerimle uyuşan fikirleriniz var,Allah razı olsun,Şimdi size sunmak için resimleri seçtim buraya bizi getiren neler diye 28 tane resim oldu azamisi,yüklesem mi yüklemesem mi kararsız kaldım

Erdem

Vip Üye
Vip Üye
1G8Mkb.jpg
zoggoz.jpg
kafanın bakdığı yer ve arkası önemli ve burda birde keleplenmiş yılan var, daha geniş açılı resimler eklermisinz...
Wolf ustam hoşgeldin
1G8MnY.jpg
Bakim resimlere ekliyecem ustam,Bu goril alta zemine bakıyor, bildiğini biliyorum yinede söylemek istedim,Üste olan tam kablumbağanın altından çıkan yer,karşıdaki kayada bahsi geçen kaya,daha ekliyecem

Son düzenleme:
Üst Alt