Ters L Isareti

Tork

Kullanıcı
ustalarım ters l işaretinin altındaki büyük delikten sanki şu akış gibi.deliğinden içi bayagi şu akmiscasina pürüzsüz duruyo.tskler.

Tork

Kullanıcı
wolf_52 usta bu kayan 300 metre yukarisinda tepe. tepede 6_7 metre çapında.yüksekliği toprak seviyesinden 2_3 metre arasında basık bir yığma var.yığma nin tam ortasında ve güneye bakan cepesinde 2 tonluk bir kaya var.çubuklar kayaya yönünden giriş ve yığma nin ortasında oda boşluğu aldım. Derinlik 5m olduğunu tespit ettim. acaba bu ters L işareti ile ilgili.bir bağlantısı olabilirmi acaba.tşkler.

Tork

Kullanıcı
ustalar ters l ile ilgili bilgi sundum bakarsanız sevinirim tskler

rafet5757

Kullanıcı

Avcı08

Kullanıcı
Ustam mrhba benimde tala l ters şekilde ev var eski ermeni evi işaret çok bi taşın üzerine 4 parmak el işareti haç işareti kılıç işareti ve evin biraz ilerisinde taşın üzerinde işlenmiş ters l kısa tarafı aşağı uzun tarafı uzun baya yatay yani ters

Avcı08

Kullanıcı
Bu resmi yüklüyemiyorum ama taşa tam ters L var bunun anlamı nedir resmi cep numaranız varsa açıklamanızı isterim ermeni evin bahçesinde su kanalı da var yani bu kadın mezar olabilirmi

Mirkut

Vip Üye
Bu resmi yüklüyemiyorum ama taşa tam ters L var bunun anlamı nedir resmi cep numaranız varsa açıklamanızı isterim ermeni evin bahçesinde su kanalı da var yani bu kadın mezar olabilirmi
Hisgeldiniz ustam. Resimlerinizi oneri ve sikayetler bolumune bakarsaniz nasi yuklenecegi hakkinda bilgi edinmis olursunuz. Ayrica yukleyeceginiz resimlerinizi resimli isaretler bolumunde ayri bir konu acarak paylasirsaniz daha cok ustamizin gorur ve ona gorede yorumlar gelir. Selametle

Üst Alt