Türkiye'deki En Nadide İşaretlerden: Penis&Vajina | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Türkiye'deki En Nadide İşaretlerden: Penis&Vajina

DefineHaritasi

Kullanıcı
Konu da penis ve vajina bariz orta da gozukuyor yine de biz ortak hedefe varamiyoruz herkes farkli kasikla yiyor yogurdu bende kasiklicam.
Penis ve vajina da su olur.
Mahsen olur.
Para olur.
Kopek baligisini gordunuz?
Herseyi yazip cizmis konu sahibi zaten.
Hatta hedefi de yazmis.
Girise gelen suyun ust kisimlarina bak kesmek icin bir kaya yerlestirmen gerekebilir veya baska yone akitman lazim. Nasil yapacaksin bize de soyle biz de ogrenelim.
Hedeften sasiyoruz.

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
Konu da penis ve vajina bariz orta da gozukuyor yine de biz ortak hedefe varamiyoruz herkes farkli kasikla yiyor yogurdu bende kasiklicam.
Penis ve vajina da su olur.
Mahsen olur.
Para olur.
Kopek baligisini gordunuz?
Herseyi yazip cizmis konu sahibi zaten.
Hatta hedefi de yazmis.
Girise gelen suyun ust kisimlarina bak kesmek icin bir kaya yerlestirmen gerekebilir veya baska yone akitman lazim. Nasil yapacaksin bize de soyle biz de ogrenelim.
Hedeften sasiyoruz.
arkadaşım hedeften şaşıldığı felan yok herkez fikrini söyleyebilir soru sorabilir bir iki kişi şöyledir derkimse sormaz kimse birşey yazmassa bazı sorular askıda kalır onun için sorulmalı vede öğrenmek isteyen öğrenmeli bendede vajina resmi var konu dağılmasın diye eklemedim görüşümü söyledim peniste vajinada su olur diyorsun her yer aynı olmaz bendekinde yok mahsende yok lacivert usta resim atmış onun resimdeki devasa yapılmış bendekide çok küçük demek istediğim her yer aynı olmuyor burda fikir alış verişinde bulunacağızki herkez bir şeyler öğrensin yadeyilse konuyu dağıtmak gibi bir niyetimiz yok

DefineHaritasi

Kullanıcı
Eger sen ille de kendindeki gibi bir yer beklersen o da tutmaz ustam..
Madem farkliliklar var oyle de ele almak lazim..
Sendeki farkli burdaki farkli ama sonuc olarak ayni isaretler..
Lacivert usta vajina illa boyle olur der ve noktalarsa yine olmaz..
Sen ille de sal kaya yok diyip bu degil dersen olmaz..
O zaman oyle bakarsak yine ilerleyemeyiz..
O degil bu degilse nedir peki..

GÜLBAHÇELi

USTA
Admin
gurban ben illa şöyle olacak böyle olacak diye idda etmem ben bildiğimi ve gördüklerimi ifade ettim her yerdeki işaretler aynı olmayabilir farklı şekillerde olabilir sonuçta hepsi kayada olmalı küçük veya büyük ben ordaki bahsedilen işareti göremediğimi ifade ettim arkadaş şu resim vajina şu resim penis diye açıklayıp gösterse daha iyi anlaşılır keşke dediğiniz gibi olsun konu sahibi sonucunu getirip muradına ersin bizde isteriz başarıya ulaşılsın

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Selâm aleyküm gardaşım burda hepimizin amacı bildiği kadar yardımcı olmak görüş ve yorumlara saygı göstereceğiz sende başkasının yorumuna takmadan kendi görüş ve bilgini paylaş konu sahibi işine geleni mekanına uyanı alır konu içinde konuyu başka yerlere çekerseniz gerekli işlemler yapılacaktır lütfen sadece bilgimiz ve gördüğünüz işaretilere yoğunlaşalım muhabbet ve tartışmak isteyenler çay ocağına gelsin 😂

Kader25

Bildiğim kadar. Herşeyi bilmek imkansız.
Admin
Selâm aleyküm gardaşım burda hepimizin amacı bildiği kadar yardımcı olmak görüş ve yorumlara saygı göstereceğiz sende başkasının yorumuna takmadan kendi görüş ve bilgini paylaş konu sahibi işine geleni mekanına uyanı alır konu içinde konuyu başka yerlere çekerseniz gerekli işlemler yapılacaktır lütfen sadece bilgimiz ve gördüğünüz işaretilere yoğunlaşalım muhabbet ve tartışmak isteyenler çay ocağına gelsin 😂
👍

Üst Alt