Sİz anlaşırsınız, anlaşmazsanız bayram abim burda![]()
Bayram abi biliyorŞimdi bayram abi seni yakalar
Sİz anlaşırsınız, anlaşmazsanız bayram abim burda![]()
Bayram abi biliyorŞimdi bayram abi seni yakalar
O şimdi yarın katoyu nereye soksamda bi çlışma yapsam diye düşünüyordur.Bayram abi biliyorda bu turko mnyg yerini yadırgadı kaçtı iyi kafaya aldım anlamadı
![]()
Birazdan düşer jetonu gelirO şimdi yarın katoyu nereye soksamda bi çlışma yapsam diye düşünüyordur.![]()
Birazdan düşer jetonu gelir![]()
kara demliği yasaklarım de dayanamaz düzeltir isminiBence de @Deli firat olarak gelmeli.
Zira deli usta artik bir marka, demligi, cayi bir marka. Cok eskiden akilda kalan bir nikle gelmis.)
Son mesajı yazdıktan sonra sızmış kalmışım manyah. Perşembe gece 2 de yola çıktım Bursa ya akşamına İstanbul'a geçtim . Otele kendimi atıp sıcak suyu görünce yorgunluktan uyumuş kalmışım. Bursa da tipi ye yakalandım ortalık çata pat. Gar gış gıyamet üstüne birde 2 köprü trafik her yerim ağrıyor. Bir aksilik olmazsa cumartesi akşamı dönecem acısını çıkarırız.Bayram abi biliyorda bu turko mnyg yerini yadırgadı kaçtı iyi kafaya aldım anlamadı
![]()
Bence Turko daha deli.
O isaret olmasa da mayinli alana dalar.)
Hoşbuldum ustam. Saygılar.![]()
Selamunaleykum bu çok hoşuma gitti.
Allah'ta yüzünüzü bir ömür boyu güldürsün ustam.
Turko ustam gelmiş Hoş Gelmiş saygılar.
Eyvallah usta hoşbuldum. Saygılar.vealeykumselam,
@Kader25 ustamız zaten baş tacımız, sohbeti ile yüreği ile sevdiğimiz saydığımız abilerimiz içinden. çok şükür mekanımızda çok kıymetli çok düzgün ustalarımız arkadaşlarımız var. Rabbim bozmasın sevgimizi dostluğumuzu.
@Turko kardeşimize gelince, hoş gelmiş sefalar getirmiş. kader ustamız referans oldu ise, ondan aşağı kalır yanı yoktur. aramızda görmekten onur duyarız.
selametle kalın inşAllah