Üçgen oyma! | Define işaretleri ve anlamları

Üçgen oyma!

enver

Kullanıcı

Selamun Aleykum sayın ustalar!ermeni 3lemelerle ilgili çok güzel bir konu açılmışken bende düşündüm ki şu kayada olan üçgen oymayı yeni bir konuyla sizinle paylaşayım diye.kayanın önünde daracık bir yol var.nekadar eski bir yol olduğunu bilmiyorum.yoldan sonra önünde ise uçurum var.tam uçurum değilse de aşağıya inilemez.yaklaşık 50 metre bir uçurumdur.ağaçlıktır.sonra ise büyük bir dere geçiyordur en altta arkadaşlar!üçgenin baktığı taraf güneybatıdır.üçgenin yanında delik olan bir oymadır.resimde görünüyor.yanlız delik oyma aşağıya bakmaktadır sayın arkadaşlar!yani toprak kısmına bakıyordur.Teşekürler!

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: Üçgen oyma!

s.a

evet ortada bir üçgen var ama,konuyla ilgili olarak ustaların yorumunu beklemelisin enver dostum.Allah c.c gönlüne göre versin.

aga.0074

Kullanıcı

bana kalırsa bunlar doğal ve hiç bir murç yada keski işi yok..yok doğal değil diyorsan o zaman olduğun yerdeki kazanın altına boşluk tesbiti yap

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler!devamını dileğiyle usta arkadaşlar!

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için tekrar teşekürler!hatırlatma sayın ustalar!sağ tarafındaki olan deliğin ağızı aşağıya bakıyor yani toprağa.belki faydası olur yorumlarınızla sayın arkadaşlar!teşekürler.

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı

bence herşeyden önce taşın temizlenmesi gerekir. kukır ustanın tespitleri çok güzel. üzerinde durmaya değer. ama kaya temizlenmiş olsa yosundan arınıdırılıp ıslanıp temizlenip o şekilde fotolansa şu an gözün görmediği başka yardımcı işaretler varsa onlar da ortaya çıkabilir.

evet aşağıya inen kanalın altını da biraz topraktan arındırmak lazım. bence işaret aşağıya doğru devam ediyor.

Sarpedon

Kullanıcı

ıncelemeye deger. kukır kardesım zaten soylenecegı demıs. devam et aynen

enver

Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekürler Kukır usta!evet arkadaşların dediğigibi temizlemem lazım biraz.yanlız yanında olan delik sadece toprağa bakıyor.yani sağa yada sola bakmıyor.deliğin yüzü aşağıya bakıyor.derinliğini bilmiyorum gitiğimde ölçmem lazım ve de işaretlediğiniz yeri bakmaya ve temizlemeye değer.ufak bir üçgene beğenziyor vede şişik biraz? :)teşekürler.

Üst Alt