Ustalarım bu nedir?

El-Ensari

Kullanıcı
Dert etme Altin vs. Hiç bir şeyin önemi yok. Yüreğiniz guzel olsun. Her sey gönlünüzce olsun Allah sağlık sıhhat versin. Yeter bana.
Benim Hakka münacatim
Değildir rızık için hâşâ,
Hüda rezzakul âlemindir
Rızıksız kul yaratmaz ya.
...
Eyvallah Ustam, Allah iman, İhlas, sıhhat ve afiyet versin inşaallah.

priapostt

Kullanıcı
kayayı su döküp tekrar fotoğraflarmısın. kayada gözden kaçan bir işaret var.

TRUVA

USTA
Admin
Bu arkadaş siteye üye olsada hızlı bir iletişim kursak iyi olacak. Dumanla haberleşir gibiyiz .bekliyorum bilgi almak için.

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Bu arkadaş siteye üye olsada hızlı bir iletişim kursak iyi olacak. Dumanla haberleşir gibiyiz .bekliyorum bilgi almak için.
Ustam onu bende yazdım ama karşılık girmedi dokunmatik kullanmiyormus fotoyu ceken baskasina çektirmiş bu konudan bişi cikmayacak gibi saygılar

TRUVA

USTA
Admin
Ustam onu bende yazdım ama karşılık girmedi dokunmatik kullanmiyormus fotoyu ceken baskasina çektirmiş bu konudan bişi cikmayacak gibi saygılar
Açıklama gelse 3 yada 4 noktayı görüyorum isaret üzerinde sistemi keşfetmem lazım. 40 turlu sistem var hangisi? Buda istediğim cevaplara bağlı

iZCi

DENETİM SORUMLUSU
Super Moderatör
Açıklama gelse 3 yada 4 noktayı görüyorum isaret üzerinde sistemi keşfetmem lazım. 40 turlu sistem var hangisi? Buda istediğim cevaplara bağlı
Saygı değer hocam arada iki araci var fotoraf olayında sonra isareti bilen kisi eski telefon kullandigindan Bir haber yok
onu. İcindir bu konudan bişi cikmaz dedim saygılar sunarım

Üst Alt