Ustalarim Yardım

tuncers

Kullanıcı
AJ7pBq.jpg
5V7BWd.jpg

tuncers

Kullanıcı
tahminimce burası roma maezarı ustam önünde pınar yok benim tespit ettiğim kadarıyla oymanın karşısından bakıldığında oymanın 1.5 metre sağında murç izleri var giriş orası olabilir mii..

metin77

Kullanıcı
tahminimce burası roma maezarı ustam önünde pınar yok benim tespit ettiğim kadarıyla oymanın karşısından bakıldığında oymanın 1.5 metre sağında murç izleri var giriş orası olabilir mii..
On tarafi agaclik ve biraz cukur gibi geldi bana. O kayada mezar varsa eger asagida yada yakinlarinda su muhakkak vardir. Suan kurumus olabilir pinar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

düşündüğün ve bir çok yer şüphe uyandırıyor lakin kayalığın bir kaç noktasında üç noktadan bir odaya değil bir kaç oda mezar çıkar.
duvardaki işçililkli yerler bir tarafa ,kayalığın önünde yatanlar ve bir altta çizdiğim biz,buradayız diyorlar.
asitle falan değil,por çöz denilen kireç çözücü belli eder bir, ikinci olarak mutlaka boşluk tespiti ile belirlemeni tavsiye ederim. böyle yer ,tahminle değil,mutlaka bilinçli tespit ister. sol kısım ve sağ ok yönleri ve alt ön incelenmeli. bu kayalık bu amaçla kullanılmış. sağlıcakla.

tuncers

Kullanıcı
kırmızı ile çizdiğin yeri 2 gün önce biri hilti ile 70 cm delmiş ustam orası boşş oymanın üzerinde de çizdiğin yer mihrap ordan da bişey çıkmaz ama diğer yerlere tekrar gidip inclemem gerekiyor

Üst Alt