Ustalarim Yardım | Sayfa 3 | Define işaretleri ve anlamları

Ustalarim Yardım

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı

parça kayalar nereden çıktı. kaya mezarları var kardeşim. traşlanmış yerlere hilti atmakla anlaşılmaz. tespit şart.

tuncers

Kullanıcı
ustam bu girişleri nasıl tespid edeceğiz o zaman

metin77

Kullanıcı
Metin77 ustam bizim de bir hiltiye çok ihtiyacımız var şu sıra. ama 5.20 ve 3.30 civarı. Hiç taş olmayan sadece killi sert toprak ve ilerlemek oldukça güçleşti. Diyeceğim bu hilti kousunda hangi modeli önerirsiniz diyecektim. Bir de şarjlı veya benzinli midir? Elektrik kullanma olanağımız yok. Veya şu daha iyidir, sessizdir diyebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır? Teşekkür ederim.

5.20 ve 3.30 civarı dediğiniz saat dilimi mi anlayamadım. bendeki hilti stahlmann PRH 52 modeli 15 kg. olandan. fiyatı suan 2.250 civarı. paran varsa honda c50 modelinden al. bir bobinajcı hondanın hiltisini kolay kolay bozamazsın dedi. onun da fiyatı 3.500 civarı sanırım. sıkı pazarlık yaparsan alırsın 3.000 e falan. açık alanda çalışman lazım yalnız. kapalı alanda calısırsan eksoz dumanı seni zehirleyebilir. 11 kg lık bir elektrikli hiltiyi calıstırman için sana 3 kva lık jenaratör lazım. hem hilti hem jenaratör ağırlık olacak size. benzinli hilti bana daha mantıklı geldiği için onu tercih ettim. sesinden falan korkma sen yanında oldugun için sesi çok cıkıyor sanıyorsun ama 50 metre ilerden hiç sesi duyulmuyor.

blutx

Kullanıcı
erketede 4 güvenilir gözcü ayarla kısa menzil telsiz ver 4tarafa hakim yerde gözcülük iyidir , herhangi bir baskında haber ucurdularmı topukları yağlayıp kaybolmak iyidir başın agrımaz diye tahmin ediyorum:D

tuncers

Kullanıcı
WYYEn2.jpg
6nn827.jpg
ustalarım bana göre mezar girişi çizdiğim yerde çünkü orda muç izleri var yani oarsı bir işlem görmüş sizce de tespit ettiğim giriş mantıklı yerdemidir

tuncers

Kullanıcı
ustalarım bu oyma benim kendi köyümde beni kendi köyümde yakalayabilecek adam daha anasının karnından doğmadı ama yinede önerileriniz için sağolun ...

metin77

Kullanıcı
WYYEn2.jpg
6nn827.jpg
ustalarım bana göre mezar girişi çizdiğim yerde çünkü orda muç izleri var yani oarsı bir işlem görmüş sizce de tespit ettiğim giriş mantıklı yerdemidir
Simdi ustam konuyu actiginda 3 horasanli yer var, ne asiti kullanayim demistin. Horasanli yer burasi degil mi ben mi kacirdim anlamadim. Horasan varsa giris ordandir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tuncers

Kullanıcı
Doğru hatırliyorsun metin ustam asitle ilgili bi başlık açmıştım ama asiti burda denemedim başka bi yerde denedim ve bi farkinı goremedim ama sence giriş benim dediğim yerde olbilir miii.

BABACONDA

DiScOvErY
Kullanıcı
WYYEn2.jpg
6nn827.jpg

isaretledigin yerler yanlis burda mantigini kullan ulasilabilir yerleri ve beyazligi ncele bak acilan yere buyuk kaya koyup mezar acmislar cozumun bu ona gore ve belirttigim sekilde mantikli hareket et bosa calismamis olursun ben olsam senin yerinde acilan yerin sol tarafini tasdan ulasabilecegim sekilde ve sag alt taraflari beyaz yerleri yoklarim

Üst Alt