Ustalarıma Benden Bir Soru Daha

ercansen

Kullanıcı
sen kralı ne yapacaksın yüksek mertebeyi
ne yapacaksın önemli olan figür üzerinde oyma
işareti bul
genellikle erkegin erkeklik olduğu
noktaya yaparlar
bayanda ise ya vijina üzerine yada başının sağ veya sol kısmına oyma
yaparlar bundan daha değerli bir işaret olmaz
farzedelim dediğiniz gibi aslanın yanına veya üzerinde oyma
işaret parmağı girecek şekilde yapıldı
bu işaret çok çok kıymetli lahittipi vy kaya oda mezarı anlamındadır
dönemi ise ROMA

Metin usta pekala sizin Dediğiniz gibi kadını bulduk Basının sol kısmında oyma var bu isaret neyi hedef gösterir ve hangi dönemin işaretidir.

METİN

Kullanıcı
sen iyi okumuyorsun galiba yada kafanda
tasarladığın bişeyi söylememizi istiyorsun
son yazdığımı okursan anlarsın

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Kullanıcı
Ustam aslında birkaç defadan cok fazla okudum anladım benim anlamak istediğim aslanla özlemesi neden Aslan'ın yüzünün yanında delik var ise kral mertemesinde bir mezar mı sayılır? Ya da anıt mezar denilebilir mi? Oymalarla olan kısım tamam figürlerle alakasını kavramaya calısıyorum sagol açıklamaların icin ustam
güzel kardeşim metin ustamız biraz açıklamış. her para sahibinin kral olması gerekmiyor değilmi.
kral arabayla taşırsa seninle biz de ya heybemizde yada küçük bir korunakta taşırız .
kral veya kraliçe kendince figürler ve yer yaptırır bizde kendimize göre yaptırırız. kral olmayan malını suya dökecek diye bir kural olmadığına göre,her figür krala ait olmaz,hepsinin kendince hesapları vardır, karşılığı vardır. önemli olan statüsü ne olursa olsun, bu tür bulgular kendi çaplarınca önemlidir. anladığını umuyorum. sağlıcakla.

ercansen

Kullanıcı
Yani dönem yine Roma oluyor Metin usta niye kıZıyorsun sizi yakalamışken soruyorum kafama ne takılırsa bilgi edinmek öğretmek kadar güzel ne var kafamın almadığını tekrar tekrar soruyorum hayırlı geceler

Üst Alt