Sen keleşle de halledersin ustamUsdat her şeyi goremeyebiliriz gözümüzden kaçan noktalar olabilir. Tecrübe edindiğiniz konularla benzerlik olabilir. Topu bana niye atıyorsun. Sana söyledim önce top mermisi ağırdır keleş yeter bana diye.![]()
![]()
![]()
teşekkürler
Sen keleşle de halledersin ustamUsdat her şeyi goremeyebiliriz gözümüzden kaçan noktalar olabilir. Tecrübe edindiğiniz konularla benzerlik olabilir. Topu bana niye atıyorsun. Sana söyledim önce top mermisi ağırdır keleş yeter bana diye.![]()
![]()
![]()
teşekkürler
Teşekkür ederim. Biraz uzak bir yer olması sebebi ile. Boşluk tespiti yapmaya gittiğimizde. Detaylı resimler çekeceğim.Kardeş önceki yorumumda ifade etttiğim hayvanın işaret etttiği yer büyük ihtimal burasıdır. Fakat resimde merkez noktasının sağ bölümünü çekmişsiniz ilk işaret ettiğim alan da büyük ihtimal oda merkezi o alanı geniş gören resim ekle ayrıca boşluk tespiti yap.ikinci işaret etttiğim Kaya nin sol tarafından giriş . Sol tarafını resimlersen girişi işaretleriz. Tabiki işaret ettiğim alan ve noktalara önce boşluk testi yap.
Önceki yorumumda oymanin içinde şifre demistim .yan yana iki oda olabilir. Birbirine geçişli. Oda bölgesi ve giriş tarafı Söylediğim gibi sol bölge ve sol alanı komple resim ekle.cektigin dizili kayalar seni yanıltmasın. Hedefe giriş sol taraftan. Sol yamaca doğru
Teşekkür ederim yorumların için. Bu * sabır ne demek. Birde bu resim de gördüğünüz tüm alanın altı. Tamamen boşluk veriyorbu taşlar yerli değil buraya getirilmis sola doğruda devam ediyor sanırım arka2 adet piramit şekilli kaya göruyorum duvarla kayalar arasında boşluk bakınyıldızlı alanda*SABIREkli dosyayı görüntüle 13528
Tamam yarın gündüz gideceğiz. Güzelce detaylı resimlerim.Kardeş tünel dediginiz nokta kaya çatlağı olabilir. Oda boşluğunu daha önceki yorumumda söylediğim gibi obek olan yerin orta merkezi olması gerekir. Giriş resme göre sol taraftan olacak. Gündüz vakti gidip resim çekişeydiniz bu kadar uğraşmazdık. Önceki yorumundan farklı bir yorumum yok. Giriş sol bölge oda tam orta noktada yan-yana iki oda. Boşluk alırken sapma yapmış olabilirsin. Sıralı kayanın altında oda olmaz .söylediğim tarafta arka bölümdedir