Define bulmada en iyisi en mukemmeli Google eart yuksekligidir neden diye sorarsaniz. Benim kuyu.ve borusunun gpz vizulaerin verdigi yukseklik cikarmadi farkli verdi z degeri uyustugu yerler var uyusmadigi yerlerde var. Ayrica küp goruntusude . Simdi benim bir arkadssim izlek yukseklik dahil herseyi otomatikti sadece 1 dakika veya 30saniyede istedigim alanin izlegin alip.hemen dat dosyasi haline getirebiliyordum denedim.baktim dedimki bu bana gore.degil.bunun surfer.calismasi farkli ve ugrasmadim.vazgectim birdahada almadim. Simdi.nereye geliyoruz.duzenli satir sutunun onemine fazla sıklastirma 1fazlasi iyi diger fazlasi hapsetmedir ve duzensiz izlek.ise iyi degil. Calcalus angle sifir demek 360 derece tarar demek ama izlegine gore bu degisir.benim.orneklerimde gerek yok. Benim yolumdan giden kullanici daha farkli alanlara acilir sadece.ben.lapcain kullanmiyorum gratta.kullaniyorum ve ben istedigimde.yukseklikle oynayabiliyorum surferle daha cok satir.sutun izlekte alabiliyorum artirabiliyorum. Donem soygunu yemis alani sapmasini tutturdugumda sifir sapma ile tam girisin.ustune caktigimda biliyorum aksam atarim goruntu ve eski sitede Sedegor usta gelip.bu bostur.biz denedik inanmayin deyip konuda diger.ustalarinda ses cikmayan ve ben karsisina dikilen ve suraya.bak.ne.goreceksin dedigi.yerede bakan.ben kacmayan ben ve dediginden.haberi olmayan ve attigim.resimde mahzen tunel.ve para olan.yeride cikaran.bendim kimse degildi ve Sedegor usta gelip aciklama.yaptiginda hersey cikardigim.gibiydi hala sedegor ustanin o kafasina girmedi cunku insanlarda inanc kalmamis. Hayel goruyorlar daha ne yapayim ne edeyim insanlik bozulmus heryer yalan olmus kimse dogruluktan bahsetmez cok bildiklerini sanirlar onlar ama onlarin gozlerinin.icine soktum.basardim ama yine ornek inanmazlar. Bu dolanricilar ise iyi ediyor dolandirin bu aptal insanlarida ders alsinlar ders almazlarsa dibine kadar dolandirin bitirin taki.ders alana.kadar yoksa bunlar adam olmaycak dolandiranlar.ise onlarda hesap verecek . Neyse.
Ben bana gore kendime gore guzel bilgiler verdim keske istedigim sekilde otomatik izlek secimleri ve yukseklik otomatigi olsaydi daha iyi olurdu. Temiz is duzenden gecer temiz stabil.is yine tertip duzenden.gecer. dat dosyasina gore ayarlarda degisebilir.
Hocam bende neredesiniz diye yazacaktım. Haklısınız insanlara bazı şeyleri anlatmak zor oluyor ama bence hiç kafaya takmayın inanan inanır inanmayan inanmaz. Biz inanmışız günlerdir gecelerdir çalışıyorum bir sonuç olmamasına rağmen inanıyorum. frekanslar, manyetik alan, ısı yayımı vs gibi konular bilimin dairesinde şekillenmiş konular. Bundan 50 yıl önce deseydikki uydudan her sokağı dağı tepeyi izleyip görebileceğiz bize delisiniz derlerdi sanırım. veya elimizde tabaka kadar bir cihazla kablo olmadan herkesle telefonda konuşabileceğiz yine delirmişsiniz siz derlerdi.. Bilinenin ötesinde bilinmeyen ilimlerle dönüyor dünya, fizik, bioloji, jeoloji dönüyor alem...
Boşverin kafayı takmayın.. Yolladığınız izleklerden tümülüs olanı dışındakiler bozulmuş aralıkları açık ve hatalar vardı. Birtek tümülüs kullanıma uygundu oda düz zeminde kullanmak doğrumu bilemediğim için kullanmadım. Sanırım yazan kişinin ekran çözünürlüğü ile benim çözünürlük tutmadı. Bende zaten canım sıkıldığı için oturdum iki gece uğraştım yazdım.
Bu arada nerede bıraktıysanız oradayım hala

Hatta daha fazla karıştırdım herşeyi test saham beni yarı yolda bıraktı. Bilinen bir test sahası bulana kadar artık tarama yapmayacağım.
İyi temiz bir izlek almak en doğrusu evet söylediğiniz gibi. yazıklarım biraz yavaş milisaniyelerini düşürüp biraz hızlanırmak lazım ama pilim bitti bir ara toparlayıp paylaşırım buradada lazım olan kullansın.
Arayı açmayın özlüyoruz sizi.