Yılan başı ve etraftaki işaretler! | Sayfa 2 | Define işaretleri ve anlamları

Yılan başı ve etraftaki işaretler!

enver

Kullanıcı
Cevap: Yılan başı ve etraftaki işaretler!

Kanas_Usta .ilginç geldi diye ve o bölgede sadece o taş vardı onun gibi.birde tecrübesizlik.:(

SEVALİ

Kullanıcı

zerduş

Kullanıcı

çalışmakla tercübe edinmez bence okumak lazım sonra tarihi bilmek lazım sonra açok iyi araştırmacı olmak lazım tabi bende tercübesizm okuyorum okumaya devam:)

enver

Kullanıcı

Kanas_Usta taş niye kırılır usta?:) herkes anlar usta diye düşündüm.ve arkadaşların dediği gibi tecrübe bakmakla ve okumakla edinir. haklılar.Ve KANAS_USTA lütfen yorumunuzun devamını rica edeceğim..Tatlarlı usta sorularımın cevabını lütfen mümkünse verebilirmisiniz?Teşekürler!

TATLARLI

Kullanıcı

Önce konu ile ilgili sorunuza yanıt vereyim. Evet ermeni üçlemesi var din ile alakalı. Yaşadığınız bölge neresidir bilmiyorum. Açık açık konuşmak gerekirse yer vermek istemedim. Çünkü bebek mezarı. Ve Mezara karşıyım. Yasal olarak da izin alamazsınız. Bu yüzden kiliseyi tarif ettim dinsel törenlerde kullanılan yerleri görebilirsem. üçleme yapıp küp yerleri bulalım diye. Konu dışı ile ilgili olarak paylaştığınız taş kullanım amaçlı bir taş. Rumlardan kalma. Zaten bölgenizde ermeniler ve rumlar aynı yaşamış. 2 köy arasında orman içinde topraklı yol , yol boyunca sağda solda taşlarda birçok işaretler görürsünüz.Burası işte savaş yolu. Biri rum köyüne gider. Biri eski ermeni köyüdür. Tekrar konunuza dönelim. Sonuç illaki kaçınılmaz diyorsanız. Küçük şelalenin üstündeki taşa çıkın. Elinize bir pusula alın. Kuzey yönü sağ çaprazdaki bir ağacı gösterir. 1 metre kadar su yun akarı yönünde aşağı meilli olarak ağacın dibinden aşağı doğru indiğinizde çalışma yapıldığında tabi resmi olmalı öncelikle sarı testi yapabilirsiniz. kara taşlar çıkacak oval şekillerde onları atmadan burada paylaşın daha altındakilerde Değerli olanlardır taşa benzer ama değildir..

veysel

Kullanıcı

slm son işaret y olan kayada küp resmi çizilmiş sağ tarafa bakıyor ağzı dikkat ederseniz.

enver

Kullanıcı

Temiz dere:) Dereyi takiben yukarılara doğru.ilgimi çeken bazı güzel yerlerin ve neden olmasın işaretlerin resimleri dir bunlar sayın arkadaşlar!

TATLARLI USTA şelalenin alt tarafında sağ tarafında su kuyusu var.yani temiz su çıkıyor.birde incir ağacı var dikilen.demek bende .ok karşıyım hele bir çocuğun mezarını açmak.asla usta.yanlız size ner sormuştum usta o sarı şey varya?onu bulabileceğim yer orasımıdır acaba yoksa şelalenin yukarılarında doğrumu?Teşekürler!

enver

Kullanıcı

Ve yorumlarınız için teşekürler sayın usta arkadaşlar!devamını dileğiyle.(son eklediğim resimlerde 6ıncı resimde büyük bir ok var sayın ustalar)

Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin

enver

Kullanıcı

A21MEDLİ Usta teşekürler yorumunuz için.ikinci resimde şelale de var zaten görünüyor.oraya bakmadım gerçeği.yazın gitöiştim buraya.yılan dolusu her tarafıydı.çok dikkat ettik zaten.birde orda ki havuz 8 yapıyor.resimlerden de görünüyor.1 resimde ise çevreyi kontrol etmem mı lazım yada neresinde kontrol edeyim?birde o ufak yuvarlak yerinin altına baktım.yok bir şey usta.!TATLARLI USTA belki sizin sorularınızın bazı cevaplarıda olabilir bu en son eklediğim resimlerde usta?Teşekürler

Son düzenleme:
Üst Alt