Uydudan Tespit Mümkünmü... | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Uydudan Tespit Mümkünmü...

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
saygıdeğer A21MEDLİ ustam, değerli katkılarınızla, nelerin nasıl olabileceği hakkındaki tecrübelerinizi güzel anlaşılır bir üslubla ifade ediyorsunuz. kimin ne anladığından ziyade ,gerçeklerin paylaşılması açıkça ifade edilmesidir önemli olan.
benimde kendi sistemimle belirlediğim bir çok yer mevcut.mevcut yasalar gereği elimi bile süremiyorum. bu durumun benim kendime güvenmediğimi vermediği gibi sizin içinde böyle bir durum söz konusu bile olamaz. RABBİM nasip etmedi ise mutlaka engelleyici bir vesile halk eder.
hiç bir arkadaşımızın,verdiğiniz bilgileri istismar edeceğini düşünmüyorum.
ard niyetle yaklaşmaya kimse cürette etmesin. bu bilgiler hiç bir yerde parayla bulunamaz.
anlayanlar için,o kadar değerli ki. nasıl yapılabileceğinin yolundan,sömürüye engel olan aydınlatıcı bilgiler.
ben kendi adıma ve sitenin adına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum.
 

ikizceli

çalışmalarınızı yasal yapınız.
Vip Üye
Katılım
11 Eylül 2013
Mesajlar
7,166
Beğeni
25,688
Puanları
113
Yaş
67
Konum
ORDU- SAMSUN-ANKARA
Tamam sayın ustam çok Teşekkür ederiz ellerinize sağlık derim.Bende İkizceli ustama bir sorayım.bakalım ne diyecek.:rolleyes: Saygılarımla.
tevfik ustam çok sevdiğimiz bir kardeşimizsin.
A21MEDLİ USTAMIZ ,bir tercih hakkı vermiş sağolsun.
bu tercihi, boşluk konusunda çok tecrübeli bir arkadaşım için ya da bana yakın olan giderek bizatihi bakabileceğim bir yer için kullanmak isterim.
konunun hassasiyetine binaen,neticenin eksiksiz olması herkesce bili
nmesi gerekir.
ben sonsuz inançta olsam dahi herkese bu işi başarabilenlerinin olduğunu ancak bu sayede verebiliriz. eminim ki ustamız da ayni düşüncededir.
sevgili tevfik kardeşim,benim böyle bir imkanım olsa ilk talep senden geldiğine göre de ilk senin yerine bakardım. lakin sen neticeyi verebilecek tespiti yeterince yapamayacağını çok miyi biliyorsun.
onun için lütfen kusura bakma. ama ustamız imkanı varsa,onun için bir zorluğu yoksa sana özel bakabilirmi bilemem. her şey gönlünüzce olsun.
 

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
ikizceli ustam bi yanlışlığa mahal vermemek için, şunuda hatırlatayım,bunun nasıl yapılacağını ve izlenecek yolları göstereceğim öğreteceğim anlamına gelmesin vede benden böyle bi umut beklenilmesin.
demek istediğim şuydu,sadece verilen yere bakacağım çıkan sonucu,yer sahibi dürüstçe burada alenen paylaşalım diye böyle bir teklifi sundum.vereceğim noktayı yok efendim verdiğin nokta ile bulduğum yer arsında 2-3 mt.sapma var diye kusur aramasın.sapan en değilim.earthin görüntüsünden dolayı ve arazideki yeri tam noktalayamadığından,kendince bir sapma söz konusu olur.
haa birde verilen arazide çokça ağacın bulunduğu yer olmasın,yaprakların kalabalığından arayan kişi çok sıkıntı çeker.
 

TEVFiK

Vip Üye
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
3,908
Beğeni
7,702
Puanları
113
Yaş
65
Konum
FETHİYE,MANİSA,İZMİR.
ikizceli usta bu işi yapabilmek için sadece ve sadece kordinat lazım ,burda bazı arkadaşlarım biliyor öncelikle elimde garmin diye gezindiğim yerde kordiinat toplayan bi sistem vardı.bununla çok denemler yapıp belli bi seviyye geldim..madem iş sadece kordinattsa bunu earth ten alıp bildiğim ve gördüğüm kanalizasyon tunel vs benzeri yerlerden kordinatlar topladım..kendi gömdüğüm bakırlarların yerini bularak başarı sağladım mesele bu..
tunel ve loğarlar içinse VOXLER i i kullanıyorum,ve çokta güzel sonuçlar görüyorum. MALA VEYA EMFAD dan bi farkı yok haa bu bazılarına üfürük gelebilir, onların bu üfürüğü KIZLAR ın OJESİNİ kurutmaktan başka bi faydası olamaz.
hatta mekanda bi arkadaşımıızın hatır üzerine bi yerine bakıp tunelin başlangıç ve bitiminin yerini verdim kendisi oranın kale olduğunu yazdı ve verdiğim yerlerde gerçektende kaleye giden tunel yolu olduğunuda teyitledi.o arkadaşımız isterse konuyada mudahil olabilir.
S.a. Evet bende etrex 10 garmin ile tam koordinat' ve koordinatlı yeri alabiliyorum hatta oturduğu yerin bile koordinatı alıp uydu haritasından bile çıkarabiliyorum tam olarak şaşma yok,atma hiç yok..Saygılarımla
 

MAVRAN

Super Moderatör
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
3,135
Beğeni
8,802
Puanları
113
Yaş
56
Konum
Trabzon_Kocaeli
Saygıdeğer A21MEDLİ Ustam. Vermiş olduğunuz bilgiler ve tecrübelerinizi bizlerle acık olarak paylaştığınız için şahsım olarak teşekkür ederim. Ben şahsım bu işi yıllardır yapmama rağmen tabiri caizse kara teknikle hep uğraştım, bilgisayar cağı önüme çok farklı bilgiler ve çalışma şekilleri çıkarsa da bilgi az olunca kullanmak ve kullanıp başaramamak insanı hem yıldırıyor hemde yanlış düşüncelere sevk ediyor. Aslında daha öncede bana yazmıştınız, ancak bir türlü bu uygulamayı çalıştıramadım, benim beceriksizliğimi sizlere mal etmek maksadında değilim yanlış anlamayın. bir dizi çalışmadan sonra toparladığım bilgileri kendime göre anlatmak istedim, bu işi bildiğiniz için sizi biraz üzmüş olabilir sakın ola sizin bilgilerinizin yanlış olduğunu ve bilgilerinizi küçümsediğimi düşünmeyin, tam aksine sizin yazınızdan sonra yine bu konu üzerine sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda çalışmaya başladım. şimdi burada yazdıklarımı toparlayarak şunu ifade etmek istiyorum dün akşam yazdığım yazımdan dolayı beni yanlış anlamış olabilirsiniz ( daha önceden bana bilgi verdiğiniz halde neden böyle yazdım diye) ben sadece bu konuda bilgi sahibi olan Ustalarım bilgi paylaşımı yaparlarsa benim gibi bilmeyenlerde bilgi sahibi olurlar maksadıyla yazmıştım. Dilerim yanlış anlaşılmadım eğer bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam inanın çok üzülürüm. Varsa böyle bir durumda şahsım olarak sizden ve bu düşüncede olan herkesten özür dilerim. Saygılar. [/QUOTE]
 

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
S.a. Evet bende etrex 10 garmin ile tam koordinat' ve koordinatlı yeri alabiliyorum hatta oturduğu yerin bile koordinatı alıp uydu haritasından bile çıkarabiliyorum tam olarak şaşma yok,atma hiç yok..Saygılarımla

Tevfik usta elindeki etrex 10 garminin adım başı A-B-C olarak izlek alıp o izleklerin tümünün kaydını bir yerde topluyormu?
 

TEVFiK

Vip Üye
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
3,908
Beğeni
7,702
Puanları
113
Yaş
65
Konum
FETHİYE,MANİSA,İZMİR.
sayın ustam kendisi küçük ama yaptığı marifetleri çok büyük birşeyler toplayıp akşam eve geldiğinizdede bilgisayarda görüp hesaplar dahi çıkarıyormuş ama ben sadece ve sadece koordinatlı yerlerini tesbit edebiliyorum daha fazlasını bilmiyorum
şimdi benim bulunduğum yerin resmini vereceğim
 
Son düzenleme:

A21MEDLi

Admin
Katılım
11 Eylül 2011
Mesajlar
4,025
Beğeni
9,205
Puanları
113
MAVRAN usta ben her türlü eleştiriye açığım,sizide yanlış anlamıyorum bilakis takdir ederim.bunu sen ve senin gibi insanlar,umutsuzluk içine girebiliyorlar.bende o durumları yaşadım
nasılki bir insan cihaz alıpta onu iyi tanıyana ve kendinide geliştirecek bi seviyede görüp ondan sonra araziye çıkan insan misali..bende öyle yaptım,taaki sahada gerçek denemeler yapıp proğram içindeki yolu ve rakamları bulana kadar....bundan sonra olamaz böyle bişey diyenlerin,beni hiç etkileyipte yolumdan çeviremediği gibi..
bak işte konuya tekrar mudahil oldum,ve sözümün arkasındayım.yeterki yer sahibi makinasının uzmanı olsun.makinası verdiğim yeri yakalayıp teyit ettikten sonra,geri kalanı onun insiyatifindedir.
 
Üst