Tamam usta dogrudur video hizli ben direkt yilana odaklandim sen simdi oldugu yeremi yogunlasalim diyorsun.başlık yönlendirmiş gibime geliyor şöyle bir yönlendirmede ben yapayım birşeyler yemek yada içmek için eğilmiş olarak bakalım bu açıdan gözü kapalı bir video çekilmişki evlere şenlik maşa allah çok net ve yavaş sarsmadan fotosu bile yok .*ALLAH*Ekli dosyayı görüntüle 62780
Ustam altında başka yerde arama.Yakinlarda bi Kayanin birini Kopege benzettim asagiya videoyu birakiyorum!
önemli...Mekani ziyaret ettim yeni gorsel ve videolarla tekrar burdayiz!
yerin harkulade yerleşim yeri şüphesiz, hatta yürüdüğün yolda solda bi çadır gigi ağıl yapılmış bir yer var sanırım koyun ağılı o bunun kanıtı .. önemli dediğim yer cihaz kontrolu yapılırsa ii olur uzun ve detaylı bi analız gerekli bölgene..Mekani ziyaret ettim yeni gorsel ve videolarla tekrar burdayiz!
Usta islem gormus kayayi biz yonttuk altinda olabilecegini dusunup.Ustam altında başka yerde arama.
bu duvar saklı olanla aynı tarihe ait gibi duruyor şekline bakılırsa oldukça eski buda yerleşim yeri olduğuna başka bir kanıt birde kırmızı oval içine aldığım yüksekte bir yer var el işçiliği gibi geldi bana bakılırsa ii olur yanına gidince bişeye benzemez hatta yaklaşında oraya burda bişey yoktur boşa çıktım hisside uyandıra bilir=)Mekani ziyaret ettim yeni gorsel ve videolarla tekrar burdayiz!