Basi icerde Yilan | Sayfa 5 | Define işaretleri ve anlamları

Basi icerde Yilan

Neverloss

Kullanıcı
yerin harkulade yerleşim yeri şüphesiz, hatta yürüdüğün yolda solda bi çadır gigi ağıl yapılmış bir yer var sanırım koyun ağılı o bunun kanıtı .. önemli dediğim yer cihaz kontrolu yapılırsa ii olur uzun ve detaylı bi analız gerekli bölgene..
Eyvallah usta buralar harp alani gibi kaya yapisi vs saklamak icin muazzam hersry ic ice gecmis cok zor bir bolge gozden kacirdigim daha cok yer vardir.

Neverloss

Kullanıcı
bu duvar saklı olanla aynı tarihe ait gibi duruyor şekline bakılırsa oldukça eski buda yerleşim yeri olduğuna başka bir kanıt birde kırmızı oval içine aldığım yüksekte bir yer var el işçiliği gibi geldi bana bakılırsa ii olur yanına gidince bişeye benzemez hatta yaklaşında oraya burda bişey yoktur boşa çıktım hisside uyandıra bilir=)
Eyvallah usta bu adam isareti ,kopege benzettigim kaya ,magara bunlar hakkinda yorumlariniz nedir baglantilimi benzetmemi yoksa baglantimi?

drapeta

Kullanıcı
Burda gezerken adam kesfettim yakinlarina ve adama dair gorsel ve videolar

çok iyi hiç bir
okadar iyiki
videoyunu durdurup devam etmekten sonunu getiremiyorum, şurası burası demekte oldukça güç hiçbir dine ait bir sembol görmedim millattan önce mantığı aklıma geliyor birde bölgeye yukardan bakmak lazım earttan yapılar daha belli olabilir,

Neverloss

Kullanıcı
çok iyi hiç bir
okadar iyiki
videoyunu durdurup devam etmekten sonunu getiremiyorum, şurası burası demekte oldukça güç hiçbir dine ait bir sembol görmedim millattan önce mantığı aklıma geliyor birde bölgeye yukardan bakmak lazım earttan yapılar daha belli olabilir,
Eyvallah usta bolgesel yerlesim olarak yaklasik olarak pagan inanci Mitraya kadar dayaniyor tarihi !

Neverloss

Kullanıcı

drapeta

Kullanıcı
Yakinlarda bi Kayanin birini Kopege benzettim asagiya videoyu birakiyorum!

evet benziyor biraz daha geriden alma şansın olsa daha net cıkardı uzun burunlu bi köpek pitbul gibi değil mesala ayakları yok oturur vaziyette çok benziyor kuş kaplumbağa koyun bunların hiç birinin ayağı yoktu oturur vaziyette idi bende bir tane gördüm oda kuş o mezle kapalı bir mağara vardı oaraya bakan kaya kuş oturur vaziyette oraya bakıyor yani hayvan fgürü çok var buranın sizstemimden biri hu ya her birinin kendien özel girişi var yada mezar hala emin değiliz harkuladse bir yer girişleri aramak lazım video değüilde resim çok daha ii olurdu her acıdan bol bol dikkatini çeken her kayayı her acıdan resimlemek lazım bu tip eyrlerde patikalar çok önemlidir senin video cektiğin yürüdüğün patikalar bütün işaretler o pakilardan görülcek şekilde işlenir yani yapman gerekan çok basip yürüyerek her on adımda detaylı fotoğraflamak bu cok daha yardım cı olur

drapeta

Kullanıcı
Peki sence eskiya Bulgusu olabilir mi buralar ihtimal veriyormusun ?
tamımı olamaz eşkşiya duvar yapmaz eşkiya alenen acık alanlarda konaklamaz haa gecerken uğradı bişiler yaptı olabilir keşke orda olsaydım eğer çözebirsen ordaki yaşamın btün ayrıntılarını çözeceksin bu sadece ordan bişeyler almak değüil benim acımdan sistemi çözmek

Neverloss

Kullanıcı
evet benziyor biraz daha geriden alma şansın olsa daha net cıkardı uzun burunlu bi köpek pitbul gibi değil mesala ayakları yok oturur vaziyette çok benziyor kuş kaplumbağa koyun bunların hiç birinin ayağı yoktu oturur vaziyette idi bende bir tane gördüm oda kuş o mezle kapalı bir mağara vardı oaraya bakan kaya kuş oturur vaziyette oraya bakıyor yani hayvan fgürü çok var buranın sizstemimden biri hu ya her birinin kendien özel girişi var yada mezar hala emin değiliz harkuladse bir yer girişleri aramak lazım video değüilde resim çok daha ii olurdu her acıdan bol bol dikkatini çeken her kayayı her acıdan resimlemek lazım bu tip eyrlerde patikalar çok önemlidir senin video cektiğin yürüdüğün patikalar bütün işaretler o pakilardan görülcek şekilde işlenir yani yapman gerekan çok basip yürüyerek her on adımda detaylı fotoğraflamak bu cok daha yardım cı olur
Eyvallah usta imkan buldugumda deneyecgim ama ilk bi acilis beni hizlandirir ilk deneyi bi yapiyim.

Neverloss

Kullanıcı
tamımı olamaz eşkşiya duvar yapmaz eşkiya alenen acık alanlarda konaklamaz haa gecerken uğradı bişiler yaptı olabilir keşke orda olsaydım eğer çözebirsen ordaki yaşamın btün ayrıntılarını çözeceksin bu sadece ordan bişeyler almak değüil benim acımdan sistemi çözmek
Eyvallah usta!

drapeta

Kullanıcı
Üst Alt