Basi icerde Yilan | Sayfa 6 | Define işaretleri ve anlamları

Basi icerde Yilan

Neverloss

Kullanıcı
evet benziyor biraz daha geriden alma şansın olsa daha net cıkardı uzun burunlu bi köpek pitbul gibi değil mesala ayakları yok oturur vaziyette çok benziyor kuş kaplumbağa koyun bunların hiç birinin ayağı yoktu oturur vaziyette idi bende bir tane gördüm oda kuş o mezle kapalı bir mağara vardı oaraya bakan kaya kuş oturur vaziyette oraya bakıyor yani hayvan fgürü çok var buranın sizstemimden biri hu ya her birinin kendien özel girişi var yada mezar hala emin değiliz harkuladse bir yer girişleri aramak lazım video değüilde resim çok daha ii olurdu her acıdan bol bol dikkatini çeken her kayayı her acıdan resimlemek lazım bu tip eyrlerde patikalar çok önemlidir senin video cektiğin yürüdüğün patikalar bütün işaretler o pakilardan görülcek şekilde işlenir yani yapman gerekan çok basip yürüyerek her on adımda detaylı fotoğraflamak bu cok daha yardım cı olur
Bu arada usta agil var dedigin yerde acik magarlar var yapisi vok degsisik birbitine bitismis bilye gibi yuvarlak tas elle sokulebiliyor, maalesef her yeri gosteremiyorum bide cevrede ara sira insalrda geziyor tam rahat davranamiyorum geri donerken bi cihazliya denk geldim.

Deli Fırat

USTA
Super Moderatör
Yeni gelen videolara bakarsak mekânın belgelik bir yer sana iki sorum var direk yanıtlama senden yaşlı olanlara ve özelikle burda çobanlık yapan çevrene sor ve bana net cevap ver soru 1 bu bölgede 300 koyunun rahat sığacağı kadar büyük bir mağara varmı soru 2 mekâna yakın bir yerde kapısı fırın girişi gibi bir insanın diz üstü girebileceği kadar bir mağara varmı 🤔

Neverloss

Kullanıcı
Yeni gelen videolara bakarsak mekânın belgelik bir yer sana iki sorum var direk yanıtlama senden yaşlı olanlara ve özelikle burda çobanlık yapan çevrene sor ve bana net cevap ver soru 1 bu bölgede 300 koyunun rahat sığacağı kadar büyük bir mağara varmı soru 2 mekâna yakın bir yerde kapısı fırın girişi gibi bir insanın diz üstü girebileceği kadar bir mağara varmı 🤔
Onu arastiracagim usta ne belgesi hangi eskiya belgesinde geciyor ?

TimuR964

Super Moderatör
cihaz yoksa ne foto çek nede video ile bizide kendinide yorma çektiğin fotolara baktım nereyi çekmiştir diye tamamı manzara imiş, bir foto atıyorum her bir işaretlediğim yeri farklı açı ve mesafelerden 5er tane fotolayın çektikden sonra önce sen bak netmi istenilen yermi diye sarsmamışsan netse foton kaydet dediğim gibi cihazın yoksa zaten acemisin belli boşa yorulma bence.*ALLAH*Ekran görüntüsü 2026-03-24 011342.png

Ekli dosyalar

• dd1b9a97-6050-4bb0-a322-ae81e0327919.jpg
    dd1b9a97-6050-4bb0-a322-ae81e0327919.jpg
    655.5 KB · Görüntüleme: 8

Neverloss

Kullanıcı
cihaz yoksa ne foto çek nede video ile bizide kendinide yorma çektiğin fotolara baktım nereyi çekmiştir diye tamamı manzara imiş, bir foto atıyorum her bir işaretlediğim yeri farklı açı ve mesafelerden 5er tane fotolayın çektikden sonra önce sen bak netmi istenilen yermi diye sarsmamışsan netse foton kaydet dediğim gibi cihazın yoksa zaten acemisin belli boşa yorulma bence.*ALLAH*Ekli dosyayı görüntüle 62819
Bizde zaten acemiligi ustumuzden atmak istiyoruz usta nokta atisi yerine yapilan yorumlarla supheli yerleri eliyoruz.

TimuR964

Super Moderatör
o zaman çene yapmayalım zemindekilere cihaz tutmakla işe başla senin görduğun gibi bizimde görmemizi sağlarsan sonuç çıkacaktır dere akmaya başladımı,açıları ve mesafeleri detaylandırmayı unutma.*ALLAH*

drapeta

Kullanıcı
o zaman çene yapmayalım zemindekilere cihaz tutmakla işe başla senin görduğun gibi bizimde görmemizi sağlarsan sonuç çıkacaktır dere akmaya başladımı,açıları ve mesafeleri detaylandırmayı unutma.*ALLAH*
uslubun hiç hoş değil fotoda cekilecek videoda burdan fikir alınacak kimsernin boş beleş çene yaptığı yok arkadaş zaten acemi olduğunu söyledi inanın bazen fikirlerinize ve yorumlarınıza ayıflanarak bakıp okuyorum ki ben 8 yıldır aradığımı burda ufacık bir yazışmada yakaladım bölesi tavırlarala insanları uzaklaştırırsınız bu iştende sitedende şiddtle uslubunu kınıyorum

Üst Alt