bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir?? | Define işaretleri ve anlamları

bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
ustalarım manzara ortada.

merdiveni kapısı ince narin yapısı.
8 metredir boyu 4 metre eni
yukardan baksan üçgenimsi
kapıyı çalsak girsek mi içeri
acaba ne bekliyor olabilir bizi????

(kayanın sağ kenarında 2 merdiven sonrasında bir kapı. kapının sol kenarı yukarısında 3 oyma üçgen şeklinde hemen altında iki tane tabak kadar alan makina sinyal veriyor hediye cebi midir? daha da önemlisi kapıdan girince içerde nasıl bir manzara olabilir??

Safkan

Kullanıcı
Cevap: bu kayadaki kapıdan girince bizi ne bekliyor olabilir??

Bensiz kapıyı acarken icin rahat olacakmı acaba.:)

cantar

Kıymetli ustamız.
Kullanıcı

çevrede bu tip bir kaya yoksa bu kayanın okla gösterdiğim tarafında kalın gövdeli ağacın orada bu taşın çıktığı yeri bulursanız öbür taraf gidilen kapıyı açma şansınız olur.Taşın üzerindeki oyma ve kabartmalar o yönü bana yönlendiriyor..

İRON

Kullanıcı

s.a mubarek.maşallahın var be mubarek.çok özel vede güzel bi yer yakalamışsın.tebrikler.mubarek resimdedende görüldüğü gibi kralın koltuğu diye biliyorum işaretini.tek basamaklı olmasıda baya bi manidardır.her nedense sol kolunu göremiyorum.ama kolunu var sayarsan her iki taraftada emaneti var olabilir.birincisi doğal görünümlü koltuğun başından başlayıp koltuğun dibine kadar devam eden bir kanal izi mevcut onu takip etmende fayda vardır.ikincisi ise yne doğal görünümlü....., doğal görünlü diyorum çünkü baktığında fark etmezsin ama dikkatlice bakarsan yada uzaktan biraz düşünürek bakarsan farkedebilrisin insan sillüeti.onun baktığı yönde çok önemli o yönde varsa resimlerini çekebilirmisin.çarpı koyduğum yere boşluk testi uygularmısın yeri musait ise.dikkat edersen koltuğa çıkarken basamktaki iki murç izini farkedeblirsin. buda etrafta iki adet mezarın olduğunu kanıtlıyor.yani derkii ben malımınn uzeriineee.......k.o.tabi benim şahsi görüşüm.diğer ustaların yorumlarını bekle derim.akl akıldan ustundur.ve koltuğun hemen ust kısmındada iki adet oyuk daha vardr.bir çok yanıltma yöntemi kullanılmış yanılmıyorsam.bir çok mezar olabilir lakin içlerinden bir yada iki tanesi doludur.ondan öteyede gitmez.şimdilik bukadar hakkında hayırı olmaı dileği ile.selametle kalınız.rabbim yar ve yardımcınız olsun....

ASİAVCI

Kullanıcı

İRON

Kullanıcı

bahsettiğim koltuğun uzerindeki iki adet oyma.çevrede başka emarelerde vardır araştırırsan.selametle kal inş...hayırlı akşamlar....

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

koltuğa oturup eğer yönün doğuya bakıyorsa sol kolunu uzat ve giriş orada ayrıca koltuğun sol el altıda boş olmaz

A21MEDLi

Admin

kayanın kendisini iyi yokla,resimde gördüğüm kadarıyla oturma yerinin ek aralığında OKSİT izleri mevcuttur,OKSİT patlamasımı? Yosun izimi diye,o kısmı iyi incele derim.
oksitse? kapıyı açıp havalandırmadan sakın girmeyin.:D

Son düzenleme:

TRUVA

USTA
Admin

Kardeş; burası bana yabancı gelmedi.sanki gördüğüm bir yer.bizim memleketmi? diye düşünüyorum:) cvp verebilirsen memnun olurum.

Üst Alt