Dede mezarı ve kuyular ...

axiqonyali42

Kullanıcı

HARBİCİ

SERKAN
Kullanıcı
Cevap: Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var

(alkış)(alkış)(alkış) bu resimdeki kayanın üzerindeki dede mezarı mı???
öyleyse anlatacaklarımın devamı da var....

yada yakında dede mezarı evliya mezarı yatır gibi bir yapı varmıdır? image123image123image123

Son düzenleme:

axiqonyali42

Kullanıcı
Cevap: Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.şu resimlere bi bakarmısınız yorumlarınıza ihtiyacım var

(alkış)(alkış)(alkış) bu resimdeki kayanın üzerindeki dede mezarı mı???
öyleyse anlatacaklarımın devamı da var....

yada yakında dede mezarı evliya mezarı yatır gibi bir yapı varmıdır? image123image123image123

Evet kamber dede diye bi yatırın mezarı

ÇALKAYA 28

Document/Belge/Usta
Kullanıcı

tamda bende aynı şeyi sorcaktım sisteme höşgeldin der vede kiliseden başlayalım o nerede ikncisi suyu olmayan kuyu vede yakınındaki dibek çivi çakılı ağaç dedenin yakınındaki rengi farklı taş dedenin kuzey batısındaki 3 adet mezar uzak olabilir meşhur kaynak şifalı yada acı su bunları bul hepsi var yokdeme daha yarısını saydık t

axiqonyali42

Kullanıcı

tamda bende aynı şeyi sorcaktım sisteme höşgeldin der vede kiliseden başlayalım o nerede ikncisi suyu olmayan kuyu vede yakınındaki dibek çivi çakılı ağaç dedenin yakınındaki rengi farklı taş dedenin kuzey batısındaki 3 adet mezar uzak olabilir meşhur kaynak şifalı yada acı su bunları bul hepsi var yokdeme daha yarısını saydık t

Arkadaşım yorumun için saolasın bizim burda 2 tane yatır var biri bu resimdeki kamber dede diğeri de resul dede diye bi zaat ve suyu olmayan 2 adet boş kuyu var bizim bu alana ortalama 1 km civarında da 2 adet Çeşme var hatta çeşmenin Tekin'in lakabı koca çeşme dir diğeride gödene çeşmesi dir dibek çivi çakılı ağaç ı anlamadım kardeşim.

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

konunuzun devamı için lütfen uygun bir konu başlıgı belirtin,aksi halde forum kuralları gereği konuyu kilitlemek zorundayım.

ve son olarak dere kenarında çay kenarındada araştırmalarına devam et,farklı emareler bulma durumunda var.

axiqonyali42

Kullanıcı

Ben başlığı açıyom o halde ustam sende gerekeni yapıver sana zahmet kusura bakma

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni

Ben başlığı açıyom o halde ustam sende gerekeni yapıver sana zahmet kusura bakma

estafurullah zahmet olurmu,görevimiz bu.anlayışınız için tesekkur ederım.

axiqonyali42

Kullanıcı

BoZKurT

"R@m@z@N" ☪︎
Forum Düzeni
Cevap: Dede mezarı ve kuyular ...

ben konunuzu isteğiniz üzere düzenledim,Allah gönlünüze göre versin.

birde küçük hatırlatma yapmak isterim.bir ustamızın kullanıcı imzasından alıntı yapıyorum, bunu göz ardı etmeyin.

işaret ve çevresine dair detaylı anlatımı bulunmayan ve yönleri belirtilmeyen konuya yazmayı artık uygun görmüyorum...

Üst Alt