ilginç bir yer oyma ve kare oyma

veysel

Kullanıcı
Cevap: ilginç bir yer oyma ve kare oyma

bence orası bir göl su kaynağı. eski yerleşim yeri .üst kısımlarda ama mezar yok orda kiremit küp çömlek kırıkları varmı.bölgede ?.öle geldi bana.

veysel

Kullanıcı

bir çanak çömlek işletmesi.

KOMAGENE

Kullanıcı

fotolar kötü kasıyor pc 5 dakıkada anca kendıne gelebildi:(

FENERLi

Vip Üye

Parası çok değerlidir kukır ustam sonunu mutlaka getir,,,saygılar.
Lale tuneli betimler,

Son düzenleme:

İRON

Kullanıcı

fakir--Baba parmak deliğini görüp işaretlemiş,fakat deliğin yönünü tutturamamış galiba..
amedli usta napayım.görebildiğim kadarını işaretledim.nede olsa bu işin daha yenileriyiz.öğrenecek çooooooooooooook şeyler var daha buralrda....selametle kalınız.:)

İRON

Kullanıcı

Arkadaşlar burayı bu foto ile anlatmaya çalışacağım. giriş dedğim yerden içeri girdim sol karşı duvarda ağzı açık bir makas ağız kısmı girişin sağ tarafına bakıyormuş tabi bu arada anltcağım tüm işaretleri kırmışlar malesef göremedim. herneyse açık ağzı içeri girdiğiniz zaman sağdaki duvara bakıyor orda da gene bir makas ağzı kapalı ve direk karşıya bakmaktamış. toprağı biraz kurcalayınca kapak taşını buluyorlar ve alda doğru devam ediyorlar kuyu şeklinde bir giriş kuyunun hemen ağzında iki yılan şağıya doğru bakmakta kuyuyu yaklaşık 2 mt boşaltıyorlar ve tünele iniyorlar. tünel 2 mt sonra sağa kıvrılıyor ilk kıvrımda bir mihrap mihrabın üstünde çapa ve lale çıkıyor mihrabın tam karşısından 2 mt kadar daha tünel devam ediyor ve bir odaya çıkıyorlar.oda ya girince odanın sağında bir mihrap ve önünde 3 basamak gene mihrabın önünden tünel 13mt kadar devam ediyor ve sağa kıvrılarak dışarı çıkıyorlar. bahsettiğim işaretleri malesef göremedim çünkü hep kırmışlar fotolama imkanım olmadı ve oldukçada üzüldüm.

s.a mubarek kare usta millet okadar iniyor sağa sola denk geliyor.tunelleri odaları keşf ediyor merdivenlere geli,yor iniliyor odalra varılyıor ve halanede bişey yapılamıyor pes valla doğrusuu.eğer çok önceden soyulmamışsa ise oraya kadar gidenlere şaşmak lazım diyorum.koaly qele..selametle kalınız.

KARE(KUKIR)

Kullanıcı

fakir baba burası yakın bir zamanda açılmış alınan birşey varmı yok bence;)

SEVALİ

Kullanıcı
Hayırlı Akşamlar.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.;););)

SEVALİ

Kullanıcı
Hayırlı Akşamlar.

Acizane gördüklerim yanıladabilirim.

Üst Alt