Allah razı olsun ustamUzun zamandır göremediğim birde @aliveli44 gardaşım vardı,
oda iyidir inşallah?
Hamd olsun iyiyim
Merek edilecek bir şey yok
Buralardayım
Siz nasılsınız
Umarım iyisinizdir
Allah razı olsun ustamUzun zamandır göremediğim birde @aliveli44 gardaşım vardı,
oda iyidir inşallah?
Gardaş im bismilah demis bendende bismillah diyerek ikinci yorumda benden olsun ama ben sarkaç kullanmadim resme bakarak bir isaretlemede benden hayırlısı olsunYâ Allah Bismillah![]()
ALLAH razı olsun eksin olmayın İnş’ALLAH. Hastam var o yüzden pek müsaitte olamıyorum birazda iş güç derken zaman yakalayamadık.Bu arada kıymetli @Roni ustamizdan haberi olan varmı, sesi çıkmıyor, iyidir inşallah ?
1 m sapma olur bunu da diyeyim sarı noktanın bir metre kuzeyi güneyi doğusu batısı da olabiliraşırı yorgunum.. bir hakkım daha olsun ama yarın akşam bakarım burada değilse..
Abi burası ikinci test saham. İki nokta da tesbit edebildiğim mineral var
Burda sadece Altın gömülü. Başka metal yok, fakat resmin görünmeyen bir tarafında beton parçası içinde Demir var.
1. Test sahasında ise ne ararsan o var![]()
Rabbim hayırlı şifalar versin inşaallah abiALLAH razı olsun eksin olmayın İnş’ALLAH. Hastam var o yüzden pek müsaitte olamıyorum birazda iş güç derken zaman yakalayamadık.
Elhamdülillah, Özlemiştim Ustam.Allah razı olsun ustam
Hamd olsun iyiyim
Merek edilecek bir şey yok
Buralardayım
Siz nasılsınız
Umarım iyisinizdir
Hayırlısı olsun inşaallahGardaş im bismilah demis bendende bismillah diyerek ikinci yorumda benden olsun ama ben sarkaç kullanmadim resme bakarak bir isaretlemede benden hayırlısı olsun
Ustam, herkesin bir hakkı var sadeceaşırı yorgunum.. bir hakkım daha olsun ama yarın akşam bakarım burada değilse..